05-01-2008, 08:20 PM
05-01-2008, 08:21 PM
ewt yaaa o ayşe teyzeyle knşması neydi öleee yok ayrılmışlardı biz birlikte oldk yok beraber olcktk tekrar fln slkmı nee yaaa :@ ztn sinirlym denzm yok bide bu uys edioo
05-01-2008, 08:25 PM
ayy evttt yha bence mine ruh hastası hayal goruooo biz birlikte olucaktık dioo yha okdr dnzz sana acıklama yaptı aslının pesinden kostu hala hangi cesaretle aglıosun annanesinin yanında sıkıysaa biz deniz ... yaptıkk desin goriimm haha
05-01-2008, 08:37 PM
salak iste
05-01-2008, 09:02 PM
arkdslr salak malak noluo???? doru konusun LÜTFEN!
05-01-2008, 09:19 PM
kusura bakma cnm ama burda şahsa söLenmiş bi söz yokki yaniii.BeLLi zaten aslı enveri seviyosun ama bu söz zaten aslı envere söLenmiyo
05-01-2008, 10:29 PM
salak iste neolcak kafasi basmiioooo halaaaa

05-01-2008, 10:34 PM
ben diyorum işte boşuna demiyorum artık ne yapsa şaşırmam diyee yani neredeyse anneannesine biz denizle birlikteydik aslı aramızda girdi diye bekliyodum hani ama bu kadrda olmaz bi insan kendini bu kadarmı temiz anlatır..keşke biraz dürüst olsaydıda denizle birlikte olduunuda söleydi en azından biraz dürüstlüü vardı derdik kendini bazen öle durumlara sokuyoki sanki böle masum melekk ama tabi içinden geçenleri kimse bilmiyo..
neyse ben ona zaten artık aptal sarışın diyorum bundan önceki mesajlarımdada demiştim mineye istediimi sölerim sonuçta o burda bir karakter şahısa sölenmiş bişi yok kimsede dediime karışamaz..bu dizi bitene kadar anti mineciyim..
anlayan anlamıştır artık kimseye saygı göstermek gibi bi lüksümde yok..
he bu arada mine bin yılda beklesee denizin ona ona dönme ihtimalide milyon sıfırın altında sıfırr boşuna ağlamasın bekleyipte kendini ziyan etmesin..
yine unutmadan söliim bunların hepsi mineye yazılmıştır sonra bazı kişilerde çok oluyo laflarımı çarpıtıyolar..aslı enverle alakası yokturrrrrr..
neyse ben ona zaten artık aptal sarışın diyorum bundan önceki mesajlarımdada demiştim mineye istediimi sölerim sonuçta o burda bir karakter şahısa sölenmiş bişi yok kimsede dediime karışamaz..bu dizi bitene kadar anti mineciyim..
he bu arada mine bin yılda beklesee denizin ona ona dönme ihtimalide milyon sıfırın altında sıfırr boşuna ağlamasın bekleyipte kendini ziyan etmesin..
yine unutmadan söliim bunların hepsi mineye yazılmıştır sonra bazı kişilerde çok oluyo laflarımı çarpıtıyolar..aslı enverle alakası yokturrrrrr..
05-01-2008, 10:59 PM
PeLosh_ßerosh Yazan:
ben diyorum işte boşuna demiyorum artık ne yapsa şaşırmam diyee yani neredeyse anneannesine biz denizle birlikteydik aslı aramızda girdi diye bekliyodum hani ama bu kadrda olmaz bi insan kendini bu kadarmı temiz anlatır..keşke biraz dürüst olsaydıda denizle birlikte olduunuda söleydi en azından biraz dürüstlüü vardı derdik kendini bazen öle durumlara sokuyoki sanki böle masum melekk ama tabi içinden geçenleri kimse bilmiyo..
katılıyorum!
05-01-2008, 11:15 PM
ay sinir oldum ona zaten orada