arkadaşlar bu hafta neoldu bize son 45 dk kaldı ve yazı eklemesi bile yok...denizin gidişi diziyi etkiledimi sizce ne diyosunuz? heyecan yokmu?
ayy 45. dk. kalmış valla netin başında farketmedim..Ama doğru yani deniz gittiği için bu bölüm bnm için pekte önemli değil...Çünkü denizim yoooqqq
bencede ama gerçekten benim gözlemlerime dayanarak söylüyorum bu hafta bizde çıt yok yani.....resmen....geçen haftayı hatırlasanıza neydi o öyle...ooo senaristler bu gidişle diziyi kaldırtcaklar....
ewt ya üzülüom ama

ayy 45. dk. kalmış valla netin başında farketmedim..Ama doğru yani deniz gittiği için bu bölüm bnm için pekte önemli değil...Çünkü denizim yoooqqq
yazan:kuru yapROCK:
bendee her hafta heyecanla beklerimm bu hafta bendee de tık yokk deniz de olmadığı için bu hafta çok içaçı bi bölüm olmayacakk yani
ben hiç ama hiç heycnlı diilim.. izlemesemde olur yni.
deniiiiiiiiiiiiiiiiiz
gel yaa off