Pelin Karahan daha yeni yeni tanımaya basladıqım ii ve qüsel bir oyuncu...
çok tatlı,çok güzel ve çok başarılı bir oyuncu.yaşı 23 olmasına rağmen o çocuksu yüzü sayesinde çok küçük gösteriyor ve ayrıca da gözleri çok güzel.
abartılıcak güzellikte değil ama yinede ii
pelin abla cok seker birisi onu sewmeyen yoktur
çok şeker bi insan ve çooook da güzel çooook ii de rol yapıo yaniii çoook ii bir oyuncu ve aynı zamanda en sevdiğim oyuncu
mrb evet gerçekten de çk güzel oyunculuğa yeni adım atmasına rağmen çk da başarılı gzl olmasa dahi (ama güzel) oyunculuğunu hakkıyla veren birisi güzellik önemli değil nasılsa yaşlanınca güzellik denen bişe kalmıo bnce yeni olmasına rağmen ve oyunculukla ilgili çk şey bilmemesine rağmen çk başarılı daha ne denebilir ki ama yine de oyuculukla ilgili ders almasında fayda vr hatta kendini geliştirmek adına kesinlikle alsın

çoook şeker...
onun gibi birisini şimdiye kadar görmedim...ne demek idare eder...bunu diyenleri görmek isterim..onu televizyonda izlerken hayran olmamak elde değil..onunla tanışmak için neler vermezdim
Bence çok tatlı ve güzel bir kız oyunculu ise bence profesyonellere taş çıkartıçak kadar güzel
O güzel gözlerinin hep gülmesi dileğile hep böylekal
bencede çok tatlı ve harbiden yaşını belli etmio şu anda hem bunu yazıom hemde kavak yellerini izliom neise bölümü kaçrcam tek şunu sölimm omu gerçekten çok sewiyorm oyunculuktan vazgeçmesn !!!<>

Herkese merhaba bende Pelin'in oyunculuğunun iyi olduğunu düşünüyorum.Hakkını vererek yapıyor diyebilirim.Teşekkürler..
çok şeker,çok iyi biri oyunculuğuda süper...! tek kelimeyle muhteşem bir insan..(:
pekin karahan yeni yeni taninmasina ragmen bizlerin gonlunde iyi bi taht kurdu bence ileride cok daha buyuk basarilara imza aticak biri basarilarinin devamini diliyorum
çok şekersin pelin abla yerim seni ben bitanem
hele bir gel pelin abla senle tanışmayı çok ama çok isterim

mrb bence pelin abla çoooooook güzel ,şirin,tatlı,sevecen ve çoooooooooooook iyi oyunculuk yapan biri üstelik eğitim almamış yaniiiiii
bence pelin abla mükemmel bir oyuncu çokta güzel yaşı 23 olmasına rağmen çok çocuksu gösteriyor onu çok seviyorum
bencede çok tatlı bi kız onu çok seviiyorum ileride daha başarılı olcağına inanıyorum
PElİn kArAhAn ÇoK tAtLı Ve çOk TaTLı Ve SeMpAtİk bİriSi.
oNU ÇOk sEWiYoRuM.
çOk iYi Ve baŞArIlI BİR OyUnCu.
şimdiye kadar neredeydi çok mereak ediyorum,bizi bu guzelligi mahrum bırakmış bizden. ben farklı olmak istiyorum;herkez gibi gözlerine degil(o da var ama neyse) Yara İzine vuruldummmm : )))
ich liebe dich über alles auf dieser weld ich kann nicht mehr ohne dich eine minute leben das leben ohne dihc hatt einfach keinen sinn du solltest wissen das ich alles geben würde dihc nur eine sekunde zu sehen das alles traue ich einfach nicht türkisch zu schreiben keiner kann dich so lieben wich ich keiner...
pelin karahan çok başarılı bir oyuncu. onu gerçek anlamda seviyorum hemde delileler gibi. SENİ SEVİYORUM
Bayılıyorum demek az kalır arkadaşlar ya hastayım harika bir oyuncu çoookk da tatlı...
İŞİN "ASLI", "PELİN"DE SAKLIDIR

yaaaa süper bi kızzzz yaaa bayılıyorum çok güsel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ALLAH NAZARDAN KORUSUN
pelin i çok seviyorum çok güzel bir kızsın gerçekten. ben aslıyın fan clup girdim hepsi senin için işte çirkin felen demişler seni kıskanıyolar aslı da çok güzel am senin eline su dökemez allah hiç kimseyi dört dörtlük yaratmaz bu yüzden senin de buyun kısa olsun sen böyle güzelsin yaşın 18 gösteriyo sevgilin var okumuştum bir resmini görebilsek ya çok merak ediyorum.seni çooooooooooooooooooooooooooooooookk seviyorum
sevgilisimi var boyumu kısa inanmıyorum. görmeden inanmam hayallerimi yıktınız yaaww
yaaaa senii görmek çok istiyorummm pelin abla
bitane o yaa kurban olurum ben peloşumaa oyunculuğuyla karakteriyle mükemmel bi insan..
Ya pElİn aBlAcIkIm bEn sEnİ ÇoK SeWiOm yA ÇoK GüSeLsİn çOk tAtLıSıN Ve ÇoK sEmPaTiKsİN
SeNi çOk SeViYoRuMMMMMMMMMMMMM PeLiN AbLAcımmmm HIIIII bU aRaDaDa kAvK yELLRiNi KaçIrMaDaN İzLiOrUMMMM çÜnküeNi çOk SeViYOrUM tabİ İbRaHİM aBİyi(DEniz)vE dAĞHan AbİİYiDe(efe)çOk SeVİyOrUm
şu anada kavak yellerni izliorum tekrara amam olsunnnn bayılıorummmmmm

PELİN BEN SENİN ÇOK BÜYÜK HAYRANINIM YA HASTAYIM SANA SENİ TVDE GÖRDÜĞÜMDE YIKILIYORUM O KADAR TATLISIN Kİ SENİN GİBİ Bİ SEVGİLİM OLMASINI ÇOK İSTRİM BENİMLE EVLENİRMSİİN DİYECEKSİN HADİ CANIM SENDE KATILIYORUM BENİM GİBİ KAÇ KİŞİ VARDIR AMA BEN YİNEDE SENİ SEVMEYİ BIRAKMAYACAĞIM
pelin karahan çok özel ve güzel biri.onu kavakyellerinde ve dondurma reklamında tanıdım.ibrahim kendirciyle çok hemde çok yakışıyorlar.dizi iyişallah devam eder. seni çok seven hayranın iloşşşşşş.
çoooook güzel çoooooook tatlı bebek gibi hemde çok güzel oynuyo

MELEKKKKKKKKK
bencede harika bir kız çok tatlı bende bayılıyorum aslı enverden çok çok çok daha güzel
süper bi kız
pelin karahan harika birisi onu çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum gerçekte çok bakımlı olmasına rağmen dizide daha sade ama iki türlüde çok GÜZEL
mrb arkadaşlar ilk mesajım pelinin yeni farkına vardım 1 hafta dır kötüyüm onu gördükçe eski bir sevgiliyi görür gibi oluyorum ve gerçekten içim de bişeyler acıyo
bence cok güzel yayalim deki kişi rolülünü cok güzel oynuyor onu ileride daha iyi yrrlerde görmek isterim

cok güzel bir kız özellikle gözlerin varya ...........
ÇoK TaTlI AyRIcAdA GüSeL BiR KıZ PeLiN AbLa Çok tAtLıSıN bUnu sEnDe bİLioSun:
çoooooooooook tatlısınız sizinle en yakın zamanda görüşelim
COK TATLI GÜZEL HOŞ SEVECEN ........... CANIM YA.................