Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: dayanamıyorum!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaslar ben artık dayanamıyorm ya! bi arkadasımız efenin mineyi cok cabuk affetmesinden bahsetmis.. bende ona yakın bisi solemek istiorum. minenin yaptıkları ne cabuk unutuldu ya?! ben O minenin nazar boncugu getirdigi partı izleyememiştim bugun utube'dan izledim...ayse teyze tabi minenin ne haltlar ettigini bilmio afferim akıllı kızım aferim zeki kızım fln dio.. aaahhh ahhh torununun neler yaptıgını bi bilse, o akıllılık lafta!! mine akıllı olsa, simdiye dek bole seyler yapmazdı. yannıs mı dusunuorum arkadaslar? seytan dioki git sete, beni bi bolumluk oyuncu yapın de, orda gizli bir dost mektubu brak ayse teyzeye minenin ne b*klar yedigini hepsini annat... gercekten gucume gidio ya bu kızın yaptıklarını hani EFE bile affettii!!dayanamyorum minenin her yaptıgının affedilmesine ya! denizi kandırdı, deniz affetti, denizle yattı, efe ve su affetti.. ooohhh ne ala!

ben mi yannıs dusunuorum arkadaslar lutfen yorumlarınızı bırakın!
valla cnm sana sonuna kadar katiliorum ck haklisin oh ne ala mine yapsin yapsin affedilsin e denizinde yaptii farkli bisey degildi hem o dahada pisman dahada aci cekio zavallim bnm ee o niye bu kadar cabuk affedilmedi (gerci onu efe affetti ama bide asli affetse ah ah) asli ii yapio minenin yuzune bile bakmamakan ama mashallah su hanim bile affetti efeye cagir onu filan (biliorum hepsi cok ii kalpli ama bukadrda olunmazki haksizlik degilmi bu) bence haksizliin en aglasi minenin denizden 1000 kat daha hatalari var o affedilio ama deniz affedilmio ck uzucu bir durumÜzgünKotu simdi salak mine rahat rahat dolassin ortalarda ama denizimde amerikalara ceksin gitsin ask acisindan yaptigi hata yuzundenÜzgün ne ala muallaDil Çıkaran olmazki harbi yaaKotu
yhaa arkadşşm ii de minee o olayıı tk başınaa yapmadıı yanii herşeii dnzle birlkte yptı vee efe deniz'i affetti buna hiiç sesnzz çkmıoo ama konu minee olncaa hmn hücumaa geçiosnzzz ayrıca çkk abartmamış msn yaniii

MELİASS Yazan:
yhaa arkadşşm ii de minee o olayıı tk başınaa yapmadıı yanii herşeii dnzle birlkte yptı vee efe deniz'i affetti buna hiiç sesnzz çkmıoo ama konu minee olncaa hmn hücumaa geçiosnzzz ayrıca çkk abartmamış msn yaniii

bi kere cok abartmamısım .. yani bence ben kendimi haklı goruorum. evet mine olunca hucuma geciorum cunku ben sırf bu olaydan bahsetmiyorum! ky nin basını izlediysen minenin denizi nası kullandıgını, aslıyla aralarına girmek icin herseyi yaptıgını gormus olman lazımdı.! ve bu son yenen halt 41. bolumde haklısın, mine tek basına deildi ama ben sadece bu olaydan bahsetmiyorum!!!! ve efenin denizi affetmeside onlar cocukluk arkı ama mine gruba sonradan dahil olan bi kuyruk bence!

14pollen Yazan:

MELİASS Yazan:

bi kere cok abartmamısım .. yani bence ben kendimi haklı goruorum. evet mine olunca hucuma geciorum cunku ben sırf bu olaydan bahsetmiyorum! ky nin basını izlediysen minenin denizi nası kullandıgını, aslıyla aralarına girmek icin herseyi yaptıgını gormus olman lazımdı.! ve bu son yenen halt 41. bolumde haklısın, mine tek basına deildi ama ben sadece bu olaydan bahsetmiyorum!!!! ve efenin denizi affetmeside onlar cocukluk arkı ama mine gruba sonradan dahil olan bi kuyruk bence!

hele su şey lafından sonra mineyi affetti deniz benim sevgilim di aslı aramıza girdi diye o lafı söyledi su yelkenleri suya indirdi efede hemen barıştı yani mine yapıyo yapıyo sonra olan aslıma oluya SANA%100 KATILIYORUM

MELİASS Yazan:

yaaaaa ohhh mine yapsın millet afettsin yanlız belki mine orda tek başın adeğildi ama bakrsanız o olayıda yani denizi ilk mine öptü hemde minenin daha önce yaptıkları var biz bu olaya halk arasında "BARDĞI TAŞIRAN SONNN DAMLA"diyoruz vallaaa ohhh mine hanım insan olcak diye mllet acı çekiyo olmasın bide babasının olmadığının arkasına saklanıyo ya aslının babası daha kötü durumdaydı ama ben niyeyse artık bilemiycem aslının bi kötülük yaptığını hiiçççç görmedim ha şimdi babasını buldu şimdi neyin arkasına saklancak çokk merak ediyorum gerçi o zamann da babamla annem ayrı yok babam evli çocuğu var bıdı bıdı bıdı

ayy pardon ben gene coşutum dalgalanıyom biraz uzun oldu kusura bakmayınSevinçli

sana katılıyorm 14pollen yani tamam mine yanlız değildi ama deniz en azından pişman olduğunu gösterdi mine onu da yapmadıNono4 bende efe ve su'yun mine yi bu kadar kolay affetmesini beklemiyordum Olmaz
ya bence hepiniz haklısınız bir yandan çünkü eğer efe denizi affettiyse mineyide affetmeli ama bir yandan mine yüzünden olaylar gelişti ama deniz hiç bir şey demedi karşı koymadı geçmiş olayda bir tek mine değil denizde suçlu ama şöyle bir durum daha var mine yaptığından pişman değil ama deniz pişman uzun lafın kısası herkes haklı bu konuda
OHA BEE NE ABARTMASII DENİZLE MİNE O HALTLARI YERKEN İLK ONCE MİNE İŞİN BASINDAYDI AMACI BABASINI KULLANARAKK AGLAYARAKK DENİZLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ TAMAM TEK BASINA OLAN İSEY DEİLDİ AMA HERNEKADARDAA İNKAR ETSENİZ BU BOLEE İLK ONCEEE HERSEYUİ MİNE BASLATTI OGUNN ONU OPMESEYDİ BOLE BİŞİ OLMAZZDII OHH OHH MİNE HANIMEFENDİ YAPIO YAPIO YAPIO YAPIOO YİNE ZEYTİN YAĞ GİBİ ÜSTE CIKMASINIDA BİLİOO ARTIIK OKDR COK YALAN SOYLUYOKİİ HERKESDE ONA İNANIOO BENCE BU HAKSIZLIK ARKADASLAR HAKSIZLIIKKK MİNE AFFEDİLMEMELİİ
cok haklisin 14pollen 100%haklisin hemde bende bu kadar haksizliga yuh diyorum kiz her halti yedi ve affedildi deliriyorum efe ve suyada zaten gicik oldum o konuyu acan bendim mineden nefret ediyorum tek umudum hic mutlu olmamasi ve agir olucak ama ölüp filan diziden gitmesi gördükce bogazim geliyor cünkü bu kiza ne olursa olsun gercekten ne olursa olsun üzülmem ister ölsün kacirilsin öldürülsün umrumda degil
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL