Ya dedim bi bakayım aslı enverin ssitesinee aslıyaa bu kız hiç de güzel değil fotoları hoş değil nefret ediyorumm falan demişler tmm bizde mineyi bu sitede laflar ediyoruz ama bu kadar değil bi ziyaret edin
ben biliyorum o siteyi orda birkac geri... var hep onlar salak kendilerine baksinlar önce
peline laf yokkk

o bi tanedir herkes önce kendisine baksınnn
İnsan Kendine Bakmadan Başkaları İçin Yorum Yapınca Aslı Enver'in Fanı Olmayı Bile Haketmeyen ve O Pelin'e Laf Eden Kişiliksizlerden Oluyo İşte
Tek Cümleyle;
Aslı Enver'e Onlar Gibi Kalitesiz Fanlar Yakışmaz 
sitede dalga geçiom onlarla deli oldular bulsalar beni vururlarrr

Bu Onların Ayıbı, Arkamızdan Konuşanlar Arkamızda Kalmaya Devam Etsinler!
İnsan Kendine Bakmadan Başkaları İçin Yorum Yapınca Aslı Enver'in Fanı Olmayı Bile Haketmeyen ve O Pelin'e Laf Eden Kişiliksizlerden Oluyo İşte
Tek Cümleyle;
Aslı Enver'e Onlar Gibi Kalitesiz Fanlar Yakışmaz 
ayrıca kanıt yok cnm belkıde yapmadılar kızma ama yalancı demıyorum yanlıs anlamaa
bu sölerim sana TATLIM PELİN ya sitede aslı enverin hayranı gibi davranıp her yere giriyon aslı hayranıda var yok işte aslı çirkinmiş o nasıl bacaklarmış sadece gözleri güzelmiş mine daha iimiş falannn bi sürrü saçmalıkkk
Ya ama genel olarak değerlendirmek yanlış olur!! Bi kaç kendini bilmez orada öyle yapan! Biz Aslı Enver'e bayılmıyoruz(dizideki rolünden dolayı) Ama onlar kadar ileryie de gitmiyoruz! Sonuçta o da Kavak Yelleri'nin bi oyuncusu ve gerçekte çok şeker biz kız! E bizim atıp tutmamamız bizim farkımız

!!
haklısın da yanii bilmiyorum zoruma gidio peline ileri geri konuşmalaraaa