Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Linkin Park Nihayet Türkiye' de
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Nihayet Linkin Park Türkiye' ye geliyor. Bir çok LP fanının (benim gibi Sevinçli) aylardır beklediği konser en sonunda 24.06.2008 tarihinde, Kuruçeşme Arena' da gerçekleşecek... Ama ben malesef gidemiyorum, evden kaçmayı planladım ama, olam 5 kuruış para yok Sevinçli Sevinçli Sevinçli Utangac

VIP biletler ve MaG hakkında:

# Kuruçeşme Arena'da 24 Haziran'da ayrılmış özel koltuklar
# Koltuklar ilk 10 sıra içinde yer alacak,sahnenin kenarına yakın bir yerde sağda ama ortada değil
# Özel Meet and Greet en az 2 grup üyesi ile(grup üyelerinin kim olduğu Meet and Greetden önce açıklanmayacak)
# LP ile tanışma fırsatı
# Bu birebir bir buluşma olmayacak diğer misafirler de yer alacak (En fazla 50 kişi)
# Özel Meet and Greet 5 ile 10 dakika arası gibi bir sürede yapılacak

Biletler 150$ 'dan başlayan açık arttırma ile satılıyor
Cok sewiniyoz ama bi anLamı yokki kanka Üzgün ßendede paRa yok kaccak Komik Napsakki Sevinçli
işte millet böyle hırsızlığa baş vuruyo kanka yaw xD
waLLa yaa Komik
Iyyh Rock Mock UrasamamSevinçli
CAA521WB bLiyodmn daa onCeden saoL..! ben baRıs ve iLkyaz qitmeyı dusunuyoZ..!! Yuz11 qeRcekten ..! qitmek isteyen vaRsa...!! Saskin
pyl için saol bilmiyodum
toLga ko$ ko$ seNinkiLeRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYuz11
Ooooooo bu süper haber ya gidemicem ama olsun
walla ben haberi ilk duyar duymaz ağzım açık kaldı ve kalbim hızlı hızlı atmaya başladı, çok mutlu oldum ama gidemiyorum ki yaw Üzgün
Referans URL