Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: DİZİ BİTERSE NOLCAKK???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ya bu dizi biterse napıcaz tahmin edemiyorum çokk heyacanlı burdaki oyuncuları (aslı deniz efe)başka diziye yakıştıramam ya sizzz yorumlarınız önemliiiHmm
Ben oturup ağlarım heralde çnkü bidaha dizi setine gidip pelinimi göremem :'( Üzgün
kavak yelleri bölümüne yazsaydın daha süper olurdu..çünkü yeri burası deil

ne yapalım hayat dewam ediyo diyip seyredecek başka şeyler arayacağız..fakat ben bir zmnlar böle bişeyler izledim diye hatırımda kalacak.eğer bize bi izlemelik dizi tavsiye et abi dersen LOST izleyebilirsin.fakat tek seferde bütün bölümlerini izlemeye kalkma sakın !Korku
ben kafayı yerim sanırıöNeyapsam-1Korkuinş bitmesOmgarklaar kaç bölüm sora bitceğini biliomusunuz kendimi hasırlıycamdaOmg
Pelin Karahan La ne alakası war.. Neyapsam-1
olurum ben dızı bıterse Icon_lolAgla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-18:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8[/font]

NEHİR-BERK Yazan:
olurum ben dızı bıterse Icon_lolAgla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-1:agla-1:Agla-18:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8:8[/font]

NEHİR-BERK Yazan:

ayneeen ben kavak yellerinin ustune gul kokalayamamDil Çıkaran baska dizi izleyemem zaten enn sevdiim bu baska hicnbirini bu kadar cok sevmedim ve sevmicemÜzgünkeske hic bitmese yaaÜzgünsimdiden kendimi alistirmam lazim

yyaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma getirmek istemiyorum yok görmüyo kavişimden başka dizi gözüm ya bitmez alıştıramam kendimi aslı-deniz aşkı aslı-deniz-efe dotluğu olmadan olmaz mine giderse gitsin zaten onu adamdan sayanda yok
ya dizi bittiği gün mahvolurum heralde şöle bir ay fln ama sonunda alıışıcazz Üzgün
Sayfa: 1 2
Referans URL