arkadaşlar bence bunlar ya aylar sonra değilde yıllar sonraya gidicekler efe ve duygu ayrılcak,deniz yönetmen olucak,aslı çok iyi bir doktor olucak,efe işi büyütücek.işte deniz geri gelicek aslı denizle efe su aşkı yeniden olucak gibi
.aslı ve umut olucak ama deniz geri dönücek aslı ikilem arasında kalıcak ama denizle ile birleşebilir
..
çünkü artık dizide konu kalmadı yıllar sonra olucak ve herşey sil baştan olucak gibi olabilir mi?çünkü herkes sıkıldı aslı kaçıyor deniz kovalıyor,mine hep kötü ve kıçık,efe hep iyi şeyler yapmaya çalışıyor,suya ne olduğu belli değil
bu güne kadar ne dediysem hep o şekilde gitti dizi artık herşeyi tahmin etmek kolay hem duygu dizi son bölüm nasıl ayrıldıklarını felan gösterirler
sizce böyle olabilir mi?
olabilir cnm ya güzel düsünmüssün avide süper yalniz
cok haklısın cnm senin dedgin gibi olabilir ama zaten 1-2 ay sora sezon finali olcak urlaya donceklermiş ve bence ole aylar yıllar sora fln olmaz tbi senin dedgini gibi de olabilir ama o zaman genclik dizisi olmasının anlamı kalmaz cunku buyumus ve meslek sahibi olmus olucaklar.. ya tabi senin dedgin de mumkun .. bu senaristlerden artık hersey beklenir! 
nehircim doğru sölüosun bncede bi zaman akışı olcak ama o yıllar sonra olayıı çok uzun bi zaman sonra gerçekleşir..
şuan içn sadece aylar sonra olabilir gibi gözüküyor..
duygunun sefglisi çkcak yaknda duygu kafası karşnca brakcak efeyi
efede bunalıma gircek..
aslıda teselli eder onu herlde..
denz döner yaza yaklaştk saten yada şey olur şuan içn dewam ettrrler yaza yaklaştımı 2 bölm sonra fln aylar sonra der anlatabildimmi .. aslıda denzi kalbnden silcek ama arkadaş olarak dewm ettrcekler herlde..
bnce öle. =!
ewet kesinlikle tıpatıp(n.e.h.i.r)in dediği gibi olacak kanıtlar %100
duygunun son bölümü
deniz gitti geri dönmesi yıllar alır
devamlı bu ritimde okul-konak-ev olmaz geri gelecek yıllar sonra aslım-denizim
efe su olacak
ben diyim aslı deniz olsun mine gerizekalısıda yalnız kalsın çeksin evinde otursun
bizim afacan üçlü (aslı-deniz-efe) beraber olsun bana yeter ama tam terside olabilri
bikaç yıl sonra diyecekleri kesin de ya deniz başkasını sever aslı başkasını sever efe bunları yunutur
DAHADA KÖTÜSÜ YA HİÇBİŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAZSA
OOF OFFFFFFFFFF ölüyorum
cok haklısın cnm senin dedgin gibi olabilir ama zaten 1-2 ay sora sezon finali olcak urlaya donceklermiş ve bence ole aylar yıllar sora fln olmaz tbi senin dedgini gibi de olabilir ama o zaman genclik dizisi olmasının anlamı kalmaz cunku buyumus ve meslek sahibi olmus olucaklar.. ya tabi senin dedgin de mumkun .. bu senaristlerden artık hersey beklenir! 
bende sana katlıyorum olabilir

yha ztn bncede herkesin kafasında tasarladığı tek şey var oda belli bir zaman dilimi geçcek belki 1 snen olur yada deniz amerikadaki eğitimini bitirince geri döner ilmiyom pffss:S
yaa öle olmasınn yaahhh!!