Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bu bölümün komik sahneleri..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
efenin kendine aman nazar deymesin diyişi Sevinçli
sonra.. ayşe teyzeye milyonların sevgilisi dedkten sonra ayşe tyzeninde ayy şirin şey.. diyişi Sevinçli
efenin bizimde bir itibarımız var demeye çalşması Sevinçli özellkle itibar kelimesi..
ayşe teyzenin efeye patronum diyişi..
gönül-efe konuşmaları dönülün abinden saklıcaz bk kmse blmicek dedkten sonra efenin 2048e kdr kmsenin haberi olmıcak demesi Sevinçli
bütün kızlar toplanmış toplanmş demesi..
sonra efenin ablalarım abilerim...... .... yok yok ablalarım yengelerim ve deva bebek.. Sevinçli demesi sonra bna el ele kolkola hatta dirsekdirseğe yardımda bulundğnz içn çk teşekkr ederim gbi bişeydi onu demesi Sevinçli
metin-efe konşmaları..
efe: adama bak yaa sermayeyi aldı yuttu yaaa. Sevinçlidemesi sonra metinin gel kahvaltıya dedkten sonra efenin keyifmi bıraktın adamda ya... diyişi Sevinçli
metin tango yparken efeler gelir..
efe: oooh metin bey tango yapıyooo demesi .D

bnden bukdr sizin aklınızda kalanlar..
en çok güldüğünüz yerler..
Yuz11
valla cnm sen hepsini yazmışsın başka aklıma gelmiyo ki bnm. bu sahneler sprdi!
ehehe Sevinçli olsn blki wrdır bşka die..
tazeliim dedim.
sonra efenin ablalarım abilerim...... .... yok yok ablalarım yengelerim ve deva bebek.. ben en çok burda güldüm hehehehehehehhe Sevinçli
efenin domatsi butun atısına koptum bn Sevinçli
evet çok komik sahnelerdi hepsini yazmışsın saolYuz11
evt sen hepsini yazmissin bisey kalmadiSevinçlihepsi komikti sonra deniz efeyi kaldirmaya calisiodu ya cocugun eli ayagina dolaniorDil Çıkaran oyle iste Gülücük

14pollen Yazan:
efenin domatsi butun atısına koptum bn Sevinçli

aa unutmşm bn ay orda ne gülmüştüüüüm Sevinçli domates tek bşna yüzüyoo tncerenin içnde Sevinçli saol ..

yormlarnz içn teşekkrler..

bi de hani
aslı: biliyo musun ben palyaçolardan nefret ederim. çok da korkarım.
umut: o zaman ben de sana bişey itiraf ediyim. ben de çok korkarım.
aslı: nasıl yapıyosun o zmn?
umut: mümkün olduğunca az aynaya bakıyorum =)

çok komikti burası da
BU BÖLÜMDE ASDE ASLI - DENİZİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN PEK Bİ EFEYLE İLGİLENMEDİM
Sayfa: 1 2 3
Referans URL