Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: resmi almadı ya:(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama aslı cdyi izlerken denizi gösterdiler ya orda aslıyla olan resmine bakıyodu deniz canım ya sonra da resmi almadı yerine koyduÜzgün ((hem zaten aslı deniz ve efenn olduu fotoğrflrn olduu bi pano var ya o da yernde duruyodu)) . aslında blki snradan almş olablr ama ynede orda almadı ya bn orda bttim ya çocuk resmen tükendi yni zaten sürekli telefonundn aslnn resmne bakıp duruyodu ya offf off deniz üzüldükçe ben 10 kat dha üzüldm yani
ya artık barışsınlar aslı ve denizin büyük aşkını tekrardan istyoruzzz.....
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce denz resmi almış mıdır almadysa acaba daha çok acı çekmemk için mdr yada başka bi nedeni var mıdır???
BENCE ALMAMIŞTIR SONUÇTA DENİZ AMERİKAYA TATİL İÇİN GİTMİYO ASLIYI UNUTMAK İÇİN GİDİYOOO
sna katiliorum hemde sonuna kadar artik asli denizi istioruz valla deniz bitti yaa zavallim off bence almistir sonradan ama farketmezki nede olsa telefonunda var dimi hep surekli bakio zaten cnm benim yaa off bende bittim onla beraber cok uzuluorum yaaÜzgünneolur barisin artik ins ucagini kacirir lutfeeeeeeeeeeenÜzgün

princess123 Yazan:
sna katiliorum hemde sonuna kadar artik asli denizi istioruz valla deniz bitti yaa zavallim off bence almistir sonradan ama farketmezki nede olsa telefonunda var dimi hep surekli bakio zaten cnm benim yaa off bende bittim onla beraber cok uzuluorum yaaÜzgünneolur barisin artik ins ucagini kacirir lutfeeeeeeeeeeenÜzgün

katılıorum sana cnmm offf yaaa kaç bölümdür mahvettiler bizi

deniz_ebru Yazan:

princess123 Yazan:

katılıorum sana cnmm offf yaaa kaç bölümdür mahvettiler bizi

ya bnde farkettim ama aslıdeniz aşkını tekrar istiyoruzzzzzz...........................................
sonuçta aslıyı unutmak için gidiyoo Üzgün
evet bende farkettim8çok kötü sahneydi yaKotu
oFF asLı deNiz aSkı bitMeSiN noLuR Img-drag
şaka maka denizde aslıyı hayatından çıkartmaa çalışıo yha uuz oldm dün o sahneye
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL