04-25-2008, 01:02 PM
arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama aslı cdyi izlerken denizi gösterdiler ya orda aslıyla olan resmine bakıyodu deniz canım ya sonra da resmi almadı yerine koydu
((hem zaten aslı deniz ve efenn olduu fotoğrflrn olduu bi pano var ya o da yernde duruyodu)) . aslında blki snradan almş olablr ama ynede orda almadı ya bn orda bttim ya çocuk resmen tükendi yni zaten sürekli telefonundn aslnn resmne bakıp duruyodu ya offf off deniz üzüldükçe ben 10 kat dha üzüldm yani
ya artık barışsınlar aslı ve denizin büyük aşkını tekrardan istyoruzzz.....
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce denz resmi almış mıdır almadysa acaba daha çok acı çekmemk için mdr yada başka bi nedeni var mıdır???
((hem zaten aslı deniz ve efenn olduu fotoğrflrn olduu bi pano var ya o da yernde duruyodu)) . aslında blki snradan almş olablr ama ynede orda almadı ya bn orda bttim ya çocuk resmen tükendi yni zaten sürekli telefonundn aslnn resmne bakıp duruyodu ya offf off deniz üzüldükçe ben 10 kat dha üzüldm yani ya artık barışsınlar aslı ve denizin büyük aşkını tekrardan istyoruzzz.....
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce denz resmi almış mıdır almadysa acaba daha çok acı çekmemk için mdr yada başka bi nedeni var mıdır???
çok kötü sahneydi ya