Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: ya efe naptın yaa!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya efeden beklemezdim. gitti affetti şu aptal sarışını beeaa! her seferinde onun yanında duruyo ya! su da ara diyo ya! oh valla herkesin beynini yıkamış! aslı nasıl baktı hiç onu düşünen yok! ben olsam orda durmazdım giderdim. gitti elin cahil almanyalısını aslıya tercih etti! sinir oldum bi de nazar boncuğu almış! senin elinden gelen her hediye nazar değidirir beaa! anneannesi de aferim kıızm çok yi düşünmüşsün diyo ne haltlar yediğini bi bilse! babası da çok olgunsun diyo ya çıldırcam! biri de şu kızın gerçek yüzünü görsün! deniz mine yüzünden gitti! o söledi aslı bi çocukla sahilde diye. o da dayanamdı gitti. her şey onun yüzündennnnnnnn!!!!!!!! öldürcem bu kızzıııı!!!!!!
sorma cnm ya bende sinir oldum bu hafta ona bu kadar yüz verdikleri için
bu durumdalar hep mine yüzündenKotuhangi akılla çağrırsın sen onu yaNono4
ewt ya hep mine yüsünden illa döndü söledi denize dayanamıyooo ya çatlıcak sölemesse hemen mnelik ypcak uyus..
yaaa hayır ben katılmıyorum efe çagırmamış su ısrar etti....birrrrrrrrrrrr.......ikincisi benim kızdıgım o nokta degil...efenin suyun yanında sevgilisiyle samimi hareketleri ve suyunda bundan pek etkilenmemesi gibi....resmen normal bi sahne çekmişler...öyle olmamalı bence su hiç gitmemeliydi oraya....ne işi var orda...şimdi iyimi oldu gördü....iyi aferin çok güzel...gidiyo..dizi....
ya iyi de cnm su ısrar etmedi hadi nolur nolour falan demedi mineyi çağırdın mı dedi. o da o senle gelir sandım falan dedi. su da bi baktı böle imalı imalı sonra çağırdı efe
ahhhh efe bu hallere de mi düşecektiiin
uuz oldm ztn kıza
evt aptal sarışın. ay iyi günlede kullan. (aptal bi gülüş) ay olmadı dimi? ne bu şimdi? espri mi?
AsLı'nın yerinde oLsam orda bir dakika daha durmazdım
su da nie mineyi çagır dedi anlaadm efe istese çagırırdı Omg
Sayfa: 1 2
Referans URL