Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: dikkat dikkatt!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar..aklma geldii..olabilcek 2 ihtmal war.bunlardan 1.si....deniz son anda uçağa binmekten wazgeçmiş olucak..(ama bunun olcağını pek sanmyrm8 )2.ihtml ise...47.bölüm direk bi kaç sene sonrasından başlıycak..yada bikaç ay......:S 8 bilmiorum ama bu daha önce aşk oyununu izleyeniniz warsa bilir..orda bi hafta araylşa 4sene sonrasına atlamışlardı.....yorumlarr arkdşlarr:S:S
olabilir cnm sana katılıyorum
Umarım 2.İhtimal Olmaz Canıım Yaa..Evet Aşk Oyununu Bende İzliyodum O da Senin Dediğin Gibi Olmuştu Göz Kırp
yaaa banada umut yeni girdi diye öyle olmaz gibi geliyo....sene atlamazlarda başka bişey olur çünkü bişekilde dizide devam ediyo oynamaya artık süpriz haftaya....
vallahi güzel bi yere değinmişsin canım belkide öle olur ama yha umutla aslı öle olursa bi kaç sene sonrasında ayh içim birden fena oldu..Sevinçli
ama dikkat demen doğru tuttum ben bu fikri...(:

*sena* Yazan:
Umarım 2.İhtimal Olmaz Canıım Yaa..Evet Aşk Oyununu Bende İzliyodum O da Senin Dediğin Gibi Olmuştu Göz Kırp

evet ya aşk oyununda da böyle olmuştu...Ama banada olabilir ibi geld
i denizin gitmemesinden daha mantıklı bence...

ooff blmiormm yaaa ama çk üzülüormm benn8 denizz bikaç bölüm olmazsaa napıcaz biz yaaaaaKotu:kotu:Kotu:kotu:Kotu 8 8 8
ya deniz olmadan tadı çıkmazkii..Benm en sevdiğim karakterdi oo..Ya nolur bir an önce geri gelsin ya..

kuru yapROCK Yazan:
ya deniz olmadan tadı çıkmazkii..Benm en sevdiğim karakterdi oo..Ya nolur bir an önce geri gelsin ya..

kuru yapROCK Yazan:

ayneeeenn nasil olur bilmem ama denizi nasil yolladiysalar oylede geri getirsinleer ve barissinlar artik yaa aglamaktan gozlerimz iki cesme olduKotu:kotu:Kotu

Sayfa: 1 2
Referans URL