Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: yorumlarrrr ...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
su hala efeyi sevıo pekı efe ?
efe ile su bırlıkte olabılırler mı ya da olcaklar mı..

pekı deniz le aslı tekrar bırleşme şanslarıı ....?!

canan la murat hala bırbırını sevıo mu ? en başında yalan olan cananın aşkı şimdi kök mü salıo ...
ayrıca yazmayı unutmuşum Sevinçli murat lemanı bıraktı o da içten içe cananı mı sevıo yoksa odak noktası deva mıı

bı de başımızın belası mıne akıllanmadı ve akıllanmıcak.. bu hep boyle mı devam edicek...

peki umut....
offf herşey bklenir artık bu dziden. aslı-deniz başlar mı bilmiyorm. efe su da. canan muratı hiç bilmiyorm. yani ben artık bişey de düşünemiyorm üzüntüden Üzgün

esenovski Yazan:
offf herşey bklenir artık bu dziden. aslı-deniz başlar mı bilmiyorm. efe su da. canan muratı hiç bilmiyorm. yani ben artık bişey de düşünemiyorm üzüntüden Üzgün

aynen uzuntuden bi tahminim yok tek istediim asli ve deniz bi arada olmalari tekrar eski gunleredki gibi en guzel ve en tatli cift onlarÜzgünLove0079

duygu hala konuk oyuncu olarak yazıo ama kız resmen yerleşti dizie duygu gidince ztn sefgili olurlar yineGöz Kırp
okadar çok imkansız varkii gerçi imkansız die bişi yoktur ama görücez..Gülücük
yorum yok S11

princess123 Yazan:

esenovski Yazan:

aynen uzuntuden bi tahminim yok tek istediim asli ve deniz bi arada olmalari tekrar eski gunleredki gibi en guzel ve en tatli cift onlarÜzgünLove0079

ouff ya bilmiorm valla ama efe le su birlkte olck gibiGöz Kırp

esenovski Yazan:

Referans URL