Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Kocaadam
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
efe koca adam oldu arkadaslar yeni şirket kurdu kendine bir yer açtı inanmıyodum efenin büyük adam olucagına ama oldu işte!

iyide para alıyo!.. efe icin cok mutluyum..sevgilisi,işi herşeyi war walla.. keske bunlar deniz icin de gcerli olsaydı Üzgün
ewt canım keşke bende efe için sevindim
belkide çok para kazanır aslıyı denizin yanına yollar olmazmı.....orda buluşsalar...ohhhhhh ama nerde biz hayal kuralım...bu senarist bizden ne istiyo çok güzel acı çektiriyo ohhh valla kaç bölümdür aglıyoruzzzz...göz yaşı kalmadı......olmaz ki arkadaşşşşşşşşşş
off yaa aslı&deniz olmadıktan sonra hiç birşey umrumda deil artık nolurssa olsun banane ya...
en azından deniz de sadece bi kez o hatayı yapmasaydı keşkeee...

kuru yapROCK Yazan:
off yaa aslı&deniz olmadıktan sonra hiç birşey umrumda deil artık nolurssa olsun banane ya...

evt evt baska soylicek bisey yok iste sen soylemissin en dogrusunu efe icin sevinmedim degil ama senin dediin gbi artik hic bisey ne yazikki umrumda bile deil...Üzgündenizzzzz

princess123 Yazan:

kuru yapROCK Yazan:

evt evt baska soylicek bisey yok iste sen soylemissin en dogrusunu efe icin sevinmedim degil ama senin dediin gbi artik hic bisey ne yazikki umrumda bile deil...Üzgündenizzzzz

haklısın cnmmm cok haklısın

Referans URL