Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: FARKETTİNİZ Mİİ MİNE YAPTI YİNE
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkiler eğer mine denize ''aslı sahilde arkadaşıyla demeseydi'' deniz bir daha onları öle görüp gitme kararı vermezdi haklı değil miyim sizcede gerçekten sıkmaya başladı minee ve yeni senaristt bi sorum olcaktı niye senarist değişti bilen var mı ben bilmiomda cvp verirseniz tşkrr
zaten ben artık mine hakkında konuşmak istemiyorum..çünkü artık onun ne tür bir insan olduunu kendi mutluu için neler yapabileceğini biliyoruz..zaten artık denizde gitti bakalım bundan sonra kiminle uğraşacak..kimi ayırmaya kalkacak haa aslında ayıracaı bi çift daaha var oda babasıyla eşini yani diyorum artık yorum dahi yapamıcam..
çünkü öle nefret ediyorum ki öle nefret ediyorumkii görmeye dahi dayanamıyorum..Kotu
bütün bu olanları tek suçlusu tek sorumlusu minedir..
ve dediim gibi mineden hiçbir zaman iyi kız olmasını beklemeyin bu saaten sonra olsa ne olur olmasa ne olur..

PeLosh_ßerosh Yazan:
zaten ben artık mine hakkında konuşmak istemiyorum..çünkü artık onun ne tür bir insan olduunu kendi mutluu için neler yapabileceğini biliyoruz..zaten artık denizde gitti bakalım bundan sonra kiminle uğraşacak..kimi ayırmaya kalkacak haa aslında ayıracaı bi çift daaha var oda babasıyla eşini yani diyorum artık yorum dahi yapamıcam..
çünkü öle nefret ediyorum ki öle nefret ediyorumkii görmeye dahi dayanamıyorum..Kotu
ve dediim gibi mineden hiçbir zaman iyi kız olmasını beklemeyin bu saaten sonra olsa ne olur olmasa ne olur..

herzamanki gibi ayni dusunclerimiz (BU SENI SIKTIYSA OZUR AMA HEP DUSUNCLERIMI OKADAR II DUYURMUS OLUYORUSUNKI HEP AYNI FIKIRDEYIZ YANI SAOL ANLAISIN ICIN)Sevinçli:D

sonuna kadar katılıyorum sana mine artık iyice cıvıttı herşeyi çorba yapıp kaçıyo....bide insanlar onu affettikçe oda düzeliyim demiyo yine hata yapıyo ....iyi tamam seviyosun minecimm...ama sevgi böyle insanların kalbini kırarak insanların üzerine mutluluk kurmaya çalışarak olmuyo....sevginin ne oldugun ögren gel ....kaktüs ne olcak nasıl dokunsak batarsın sen....senden bi cacık olmaz mineeeeeeeee......

PeLosh_ßerosh Yazan:

katılıorum cnm

allah kahretsin o kizi sadece bu kadar
Mine valla ne diyim ben sana ya bi işide doru dürüst yapp.bu kadarmı bencillik olunur ya..İnanamıyorum sen nasıl bi insansın anlamdım....Allah kahretsin ya hepsii senin yüzünden onlar senin tüzünden ayrıld ı deniz senin yüzünden gittii hepsine sabap oldun aptal

princess123 Yazan:

PeLosh_ßerosh Yazan:

herzamanki gibi ayni dusunclerimiz (BU SENI SIKTIYSA OZUR AMA HEP DUSUNCLERIMI OKADAR II DUYURMUS OLUYORUSUNKI HEP AYNI FIKIRDEYIZ YANI SAOL ANLAISIN ICIN)Sevinçli:D

yok canım benim ne demek..hoşuma bile gidiyo aynı fikirde olmak..Göz Kırp her zaman birlikteyiz dimi biliyosun DENİZ ASLI başka bişe yok..Göz Kırp

mine çok pişman olcağı bi şey yaptı deniz gitti sevinebilck mi şimdi peki ??

highqual Yazan:
mine çok pişman olcağı bi şey yaptı deniz gitti sevinebilck mi şimdi peki ??

sevinmez heralde ama akıllanmazda zaten hata yapıyo yapıyo ama bi türlü akıllnmıyo

Sayfa: 1 2
Referans URL