Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: yine yine yine ağlayanlar!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar eskden aslıyla denizi birarada izlediimizde hep gülerek izlerdik hep aşklarını grdükçe bzde mtlu olurduk ama şimdi ne zmn aslı deniz sahnesi olsa ağlıyoruz blki hepinze olmuyodur ama genelde böle olduuna inanıyorum ......
ve buna son sahneden sonra bidaha anladım ......
evet arkadaşlar eğer siz de YİNE bnm gibi dayanamyp ağldysanız buraya yorumlarınızı bekliyorum ve artk bunların bian önce son bulmasını diliyorummm!!...
valla banada oluyo canım Üzgün Üzgün özellikle son bi kaç bölümdür denizi görmeye dayanamıyorum yani o mahsun gözleri masum yüzü ne bilim içimi bitiriyo öle üzülüyorumkiiÜzgün Üzgün
dediin gibi eskiden onlara bakarken içimiz bi hoş olurdu onlarla gülerdik gözlerimizin içi gülerdi..ama artık ne aslı ne deniz böle bişe kalmadı..Üzgün Üzgün
o muhteşem hepimizin içini okşayan derinden etkileyen özellikle denizin aslıya açıldıı bölümde hepimiz için yeni iki kahraman olmuşlardı aşklari hepimizi öle etkilemiştiki ama artık böle çift yok bütün zorulukları aşacaklarına yemin edene çiftimiz yok..Üzgün Üzgün biri gitti diğeri ardından ağlıyor üzülüyormu o bile bir soru işareti..Üzgün Üzgün
çok üzgünüm benim için bu iki aşık herşeydi yhaa herşeyy Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün
bennnn bennn bennnn Icon_sad denzn el sallaması yedi bitierdii beni yaw of f
Tam Olarak Ağladığım Söylenemez Ama Gözlerim Çok Kötü Dolduu Yaa Üzgün
Yarın Okulda Arkadaşlarla Rahat Rahat Ağlarızz Üzgün
yaaa aslı aglarken ben bitmişti o an ...dişimi sıka sıka izledim diziyi resmen....gözlerim doldu durdu dizi boyunca çok duygusal gergin bir bölümdü...karışık işte gülme sahnesi nerdeyse hiç yok gibiydi.....ne olcak şimdi...
ayen yani 100% hakliin ve 100% katiliorum bende hep gozyasi dokuyorum cok duygusalimdir yani bi dizi bile olsa biterim yani mesela su anki gibi o son sahne..o el sallayisi..o mektuplar..o sozler ve geride kalan hersey..hepsi bitirdi beni yaa off eskiden hep gulerdik ya simdi bi gulsek (ki cok nadir)1000 agladik yani yaa nereye kadar aceba asli denizin pesinden gidermi bunu okadar cok istiorumki ama eger olmasa die tahmin etmeye bile korkuorum denizsiz bir kavak yelleri hayal bile edemiorum..sok bi bolumdu dogrusu ben simdi nasil yaticaksim
o el kaldırması yok mu yaaa yazarken bile gözlerimden yaşlar gelio Üzgün

PeLosh_ßerosh Yazan:
valla banada oluyo canım Üzgün Üzgün özellikle son bi kaç bölümdür denizi görmeye dayanamıyorum yani o mahsun gözleri masum yüzü ne bilim içimi bitiriyo öle üzülüyorumkiiÜzgün Üzgün
dediin gibi eskiden onlara bakarken içimiz bi hoş olurdu onlarla gülerdik gözlerimizin içi gülerdi..ama artık ne aslı ne deniz böle bişe kalmadı..Üzgün Üzgün
o muhteşem hepimizin içini okşayan derinden etkileyen özellikle denizin aslıya açıldıı bölümde hepimiz için yeni iki kahraman olmuşlardı aşklari hepimizi öle etkilemiştiki ama artık böle çift yok bütün zorulukları aşacaklarına yemin edene çiftimiz yok..Üzgün Üzgün biri gitti diğeri ardından ağlıyor üzülüyormu o bile bir soru işareti..Üzgün Üzgün
çok üzgünüm benim için bu iki aşık herşeydi yhaa herşeyy Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün

ewt yha bende katılıom ama artık ağlancak bir denizimiz bile yok offf yha böyle olmamalıydı sonu çok fena bitti bende nerdeyse ağlıyıcaktım

PeLosh_ßerosh Yazan:

katılıyorum aynn

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL