Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: en çok sevdiğiniz replikler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
15.bölüm aslı-deniz /(aaslı filmi izledıkten sonra.)

A: hala burda olmana sevindim.
A: ya biliyomusun beni çok şaşırtıyosun deniz.ya 2 gün önce aşkıma diye bi film yapıyosun.beni o filmle basbasa bırakıosun.sonra bi anda ortadan kaybolup sırra kadem basıyosun ya.anlatır mısın lütfen neler oluyo?
D: olan şu aslı artık seninle yollarımız ayrılıyo olan bu.
A: Deniz ya ne demek yollarımız ayrılıyo?
D: evet aslı duydukların doğru.artık yollarımız ayrılıyo.Daha fazla soru sorma.lütfen artık git burdan.
A: hiçbi yere gitmiyorum herşeyi anlatana kadr da hiç bi yere gitmicem.
D: aslı lütfen bak herşeyi zorlaştırmadan git burdan.
A: deniz cevap ver bana,yüzüme bak.Deniz gözlerime bak cevap ver ya.o filmde askını anlatan sen değil miydin ya cevap ver bana.
D: nerden çıktı bu şimdi he sonuna kadar izlemedim diyodun.
A: ya ne sonu izlemesi.beni sevdiğini anlamam için sonunu izlememe gerek mi var?o filmi sen yaptn o gece beni sen çağırdın.bunların hepsi bana seni seviyorum demek içindi.Allah kahretmesin ya şimdi niye inkar etmeye basladın?
D: çnkü hepsi o geceydi tamammı artık herşey değişti.unut hepsini unut gitsin
A: yani beni sevmediğini sölüyosun öyle mi yani o filmde söylediklerininhepsi yalandı öyle mi?,
D: bak aslı hani bana o mektupta yazdıkların vardı ya hani artık geçmişi unut demiştin.söylediklerimi unut demiştin işte bu da aynı onun gibi bişey.
A: hayır sakın bana bunu yapma.aynı şey değil.sen o mektubu aylar sonra buldun.bense filmi izleyeli sadece 1 gece oldu..ya bi gecede insanın hisleri ne kadar değişebilir ki?
D: inanması zor biliyorum.bazen insanın ömründen bi gece bile çok şeyi alıp götürebiliyomuş
A: ya seni sevmeye ve senin tarafından sevilmeye öyle açmışım ki,bütün sözlerin basımı döndürmüş (!)hiçbi artniyet aramadım ya ne kadar aptalmısım ben.Belki bilmek istersin puanım çok iyi geldi heralde tıp fakültesini kazanırım.İstanbula gidebilir miyim bilmmiyorum.senin puanına da bakmıstım.sanırım aramızda hayalleriini gerçeklestirecek bitek sen vrsın.İstanbula git ve mutlu ol.Yolun açık olsun
vaLLa ßu soN ßöLümLeR akLımı kaRışTıRdığı içiN hiç ßiR RepkLikLeR akLımDa değiL...!!!
46.bölüm aslı-umut (ilk karşılaştıklarında -ark.lar aklımdakileri yazıyoum yanlış olursa k.bakmayın
U: (çiçekleri uzatır.)
A: yok sağol
U: yanlış anladın galiba bunlar satılık değil
A: istemiyorum
U: peki tamam.Aptalın teki o.
A: ne?
U: seni üzen kimse işte.aptalın teki.yani senin kadr güzel bi kızı üzüp üzmeidğin anlamıosa daha ne denir ki kesin aptaldır.
A: yani
U: yanisi şubi aptal için ağlamaya değer mi he?bence değmez.o yüzden bidaha düşün istersen.ayrıca papatya güzel bi çiçektir.ben senin yerinde olsam bana tanımadığım biri paptya verse bi daha düşünürdüm.İyi günler
--------
--hastanede..
U: (kapıyı tıklatır)
A: sen miydin
U: evet benim
A: bakalım bu sefer kimi getirdin
U: seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu sefer sadece kendim geldim belki özür dilemek istersin falan diye.
A: ben mi özür dilicem
U: evet sen.
A: neden
U: hani ben seni takip etmişim ya,hani buralara kadar sadece senin için gelmişm ya o yüzden.
A: ama benim yerimde olsan sende aynı şeyi düşünürdün?
U: sende haklısın tabi
A: o zaman?
U: ama doğruları öğrendiğimde özür dilerdim
A: peki tamam.Özür dilerim.oldumu
U: Olmadı.Daha içten söyle
A: tamam.Özür dilerim
U: özür dilerim umut
A: ne ?
U: (aslıyı gösterir)özür dilerim (kendini gösterir) Umut
A: peki.Özür dilerim umut.şimdi oldumu
U: süper oldu
A: o zaman artık izin verirsen ben işime döniyim
U: tabi tabi dön işine.ama ben manı olmayayım çalışmana
A: nasıl yani
U: mesela kanımı alabilirsin gerçi ben iğneden biraz korkarım ama.en iyisi sen benım kanımı alma.tansiyonumu ölçebilirsin.ateşime bakabılırsın.yok yok ama en iyisi sen benım kalbımı dinle.Çünkü şu anda çok fena çarpmaya basladı da.
A: kalbın çok fazla çarpmaya basladıysa bol su iç.temiz havaya çık.hiçbişeyin kalmaz.strestende uzak dur.bide kalbını çok fazla çarptırıcak ortamlardan..
-----
45.bölüm son kısım
A: meraba
U: meraba
A: ya bişey yok dimi ananen?
U: yok yok ananem gayet iyi.evde şimdi mışıl mışıl uyuyo.
A: he ii.bnde korktum yani bişi mı var dedim
U: he o iyi ama bneım pek ii oldugum söylenemez.
A: niye noldu?
U: gecen gun yolda yaralı bır kız gördüm ve halaa onu dusunuyorum
A: yanlıs görmüşsün yarası geçti artık onun
U: peki o yüzden gecenın bu saatı yatagında olmak yerine burda nöbet tutuyo he?
A: para kazanmaya calışıyo olabilir mi acaba?
U: bence sadece para kazanmaya çalışmıyo bişeylerden kaçıyo
A: olabilr ama sonucta herkes bişeylerdn kaçar.
U: haklısın bende senden kaçmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
U: aslında bu benım daha önce hiç yaptıgım bişey değil.
A: ne o?
U: mesela annaneme götürdüğüm çiçekleri adını bıle bılmedıgım bı kıza vermek mesela . ya da...(ellerını tutar,öper)
U: ben senın benım hayatımda bi şekilde olmanı istiyorum.Eğer çek git dersen giderim ve bi daha asla yüzümü görmezsin,ama kal dersen....
( ve o arada pinhani girer...umutsuz oldu bir anda sevmek ister insan....)
yha böle bi konu zatensabitlenmiş cnm bnimm Gülücük
yok ya aslında böyle kafa karıstırıcı olunca daha fazla heyecan oluyo.heyecanla bekliyosun diğer bölümü..
hadi ya ya k.bakmayın valla görmemişim özür dilerim yani S11
ayy ah ah eski gunler ne guzeldi yaa benim enn sevdiim kisim 29.bolum denizin asliya evlilik teklifi ettii bolumLove0079superdi yaa ah ah ins evlenirler sonundaÜzgünzaten replikler bolumune yazdim birsuru sevdiim kisimlar var hepsini yazsam ohoo..Dil Çıkaran

princess123 Yazan:
ayy ah ah eski gunler ne guzeldi yaa benim enn sevdiim kisim 29.bolum denizin asliya evlilik teklifi ettii bolumLove0079superdi yaa ah ah ins evlenirler sonundaÜzgünzaten replikler bolumune yazdim birsuru sevdiim kisimlar var hepsini yazsam ohoo..Dil Çıkaran

evet o b? ger?ten de s?ii.....
Ay Valla En Sevdiğim Replik Şu Diye Yazıcaktımkii Meğersem İlk Koyduğun Replikmiş Sevinçli
Çok Seviyorum O Bölümüü Ask
Sayfa: 1 2
Referans URL