Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Seninim artık
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Yalnızca yazdım...alnımın tam ortasından çekerken usulca kaderi, kanadının ıslaklıgıyla yazdım... Sana yazdım seni. En kuytusunda, en vazgeçilmezinde tuttum, en köründen tutuldum, sana delice tutuldum ve bi o kdar da aşık oldum. yüregimi Kanımın rengiyle sana adadım."

Yoklugn bir bıçak sırtı,.
....
gözümün yolunda karabasanlar var, avucumda senin ellerin var.

Kimsem olmadı benim, kimsem sen olmadı hiç,
Kimse ellerim deĩldi, kimse gözüm olmadı gözbebeklerim de saklı kalan sen gibi Kimse bilmedi, kimse sana delice aşık oldugumu bilmedi, kimse sen demedi, kimse uyutmadı yüreginin yastıgında, kimse biz demedi, kimse vazgeçersen kendinden ben olamamki demedi... Kimse ben deĩldi senin kadar.
Sana yazdım işte, gözümün kimyasında duran nefesi, kanatlarına vurgun yemiş sevdalar akıtan sana yüregimi sundum,

Sana adandım... Sen’e, ben’e, biz’e...
Sıfıra bölünce beni, sana sesleniyorum, birle çarpınca ellerimi seni anlatıyorum, ikiye toplayınca gözüm seni görüyor, üçten çıkarınca yüregimi; sensiz hiç kalıyorum...
Kentler buluyorum hep, sen olunca aşkımın sonsuza kalacagını bilerek sana sevgi dolu yüregimle duygularımı aktarıyorum seni seviyorum Kimbilir, dudaklarının ses tonunu ezberlerken sensiz kalınca senin gibi dudaklarım olsun ve o dudaklarla kelimeleri okumak için... Benim için martı kanadıydı ellerin, dokundugn her an denizden esen rüzgarları hatırlatan. Gözlerin, gözlerime baktıgında gözlerimde hayalini görüyorum sensin öldükten sonra tanrının katına gülümseyerek beni götürecek olan melek, sensin sonsuza açılan kapının güzel bekçisi... Anlatılamayan kelime hiçbir kitapta bulmayacagım bulsamda hala aradıgım. Sensin o, sensin bana getirdigin anda denizin gözlerini hissettim,
Gözlerin.
....

Sana yazdım,
sıcacık hayatlar kokuyor kelimelerim seni buldukça. Ki nereye baksam, kimi görsem, kimi duysam sensin... Sen kalıyorsun gözlerimin en yüksek zirvesinde... Ve sana yürüyüp dokunuyorum gözlerindeki yıldızlara, umut veren aġçlarına yaslanıp bulutların ardından bakıyorum sana. Sana uzandıgım topraġ her yüzümü sürdügümde, papatyalar kokuyor tenim...
Senden önceydi suflörsüz bir sahnede kör adam rolüm. Ve senden öncelere denk geldi intihar mektuplarım. Sorgusu bitmiyordu düşüncelerimin, isyan çok sesli bir koro gibi sahnesinden vuruyordu yüregimi. Senden önceydi sarmaşıklarla dolu umut yolları, seni bilmeden yürüdügüm dörtyol sokaklarıydı acıyı katık yaptıgım sancılar... Her karartı, senden önceydi.
....
Geldin, hoşgeldin şimdi yüregim sadece seni düşünüp sadece sevmekte ...ve seninle gelen gözyaşlarına mutluluk eklemek iççin bugun sana bi hediye veririyorum hediyem yüregim...
....

Sana yazdım,, gözlerimi kapatarak... Kelimeler seni anlattıkları için mutlular artık,
Az önce fark ettim aynaya bakan gözbebeklerimde uyuyorsun Uyanacaksın birazdan, biliyorum, ve sarılacaksın yine, sesinden akacak, senden duyulacak herşey...
Seninim artık, tenim, dilim, bütün bedenim"

alıntıdır
Teşşekkürler...
tŞKk!!!...
SaoL..
teşekkürler.
tşkürrr
Referans URL