Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: imza boyutu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
şikayet değil ama bi öneride bulunmak istiyorum...imza boyutlarını sınırlandırsanız daha iyi olmaz mı kocaman duvar kağıtları bile imza olarak kullanılabiliyor ve sayfada düzensizlik yaratıyor ayrıca boşuna yer kaplıyor bence...bazı sitelerde bu sınır var ve daha düzenli olur bence tabii son söz sizin...

bide çoğu üye farklı yerlere adınızı söyleyin şunun üstüne yaziim yada resminizi yollayın böyle yapim isteyene imza avatar yaparım gibi konular açmış ...bunun gibi konuları atıyorum istekler vs...gibi bi başlık altında toplayabilirsiniz...buda bi öneri tabi son söz sizin...
İki Konudada Haklısın...

1. Konu İmza Olayı Elimizden Geldiğince Gördüklerimizi Uyarıyoruz Değiştirmeleri İçin İmzalarını Fakat Gelen Gene Koyuyo Peki Sınırlandırma Neden Yok Diyeceksiniz Maalesefki Forum İçin Kullandığımız Yazılımda Böyle Bir Ayar Söz Konusu Değil Sizin Bahsettikleriniz Smf, Vbulletin V.s. Tabanlı Forumlardır Mybb Kullanmaktayız Yazılım Olarak Mevcut Değil Ama İnanın Yakında Böyle Giderse İmzayı Kaldırıcam Belli Bir Mesaj Üstü Kullanabilecek Yada Tamamen KalkacakGöz Kırp

2. Konuya Gelince Yine Dediğim Gibi Laf Anlatamıyoruz Üye Geliyor Daha 1. Mesaj Pelin Karahan Haberler Bölümüne Resim Ekliyor Yada Pelin Karahan HAbere Resim Nasıl Ekliycem Ne Olurrrrrrrrrrrrrrrr Gibi Başlıklar Biraz İncelese Yada Arama Bölümünden Aratsa Bulacak Ama Hazırcı Milletiz Magazinde Bülent Ersoy Haberi Var Gitmiş Birisi Pelin Seni seviyorumm sesimi duyy demiş burası magazin ya hadi pelin haberide değil Bülent Ersoy Haberi!!! Dediğim Gibi Sizin Dediğiniz İstekler Bölümünü Pelin Karahan Resimler Bölümüne Alt Başlık Olarak Açtık Koca Kategori Sizin Çalışmalarınız Diye Ama Anlayan Nerde İlla Tutacaksın Bak Çocugum Buranın Yeri Bura Diye Anlatcaksın Çocuğum Dedim Yaşım Büyük Sayılmaz Ama Yapılanlar Çocukça

Düşünceleriniz Ve Fikirleriniz İçin Gerçekten Teşekkürler Bizde Farkındayız Büyük Resimler Sayfanın Açılmasınıda Yavaşlatıyor Fakat Dediğimiz Gibi Bize İletceksiniz Bizde Uyarı İle Kaldıracaz Yada Forumdan Tamamen Kullanımı Kapıyacaz Başka Yolu Yok..

Saygılar...
açıklama için teşekkürler Gülücük
Ben Teşekkür Ederim Takipçi Olmanız GüzelGöz Kırp
bnm imzam cok mu büyük yani bi deiştirme işlemine gerek varmı adminim..??
Gayet İyiGöz Kırp
İmza Boyutunu kısıtlamak teknik olarak mümkün olmyuorsa her üye bilinçlenmeli en fazla 6OO/110 olmalı gerçektende sayfalar yavaş açılıyor ve görüntü hoş durmuyor....
bızde bunu aşılamaya çalışıyoruz ama maalesef uyelerımız aldırış etmiyor
Çok haklısınız.....Böylesine duyarlı olmanız beni çok mutlu etti.HEPinize Ayrı Ayrı sonsuz TşqLer.Elimden Geldiğince size yardımcı olacağıma emin olabilirsiniz.........
Saygılarımla........
600 x 100 kuLLanıyoruM ßeNn!
Sayfa: 1 2
Referans URL