Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Pelinkarahan.net BuLuŞması (:.ÖnERİ..)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bence mesela toplumun istanbuL , izMir qibi yerlerde üyeler arasında yanı bi ilde toplaNıp , buluşalım diye aklımdan geÇirdim
Bana kalırsa qüzel olur Mesela bi yer belirleriz piKnik yaparız ayRıca kardeŞ qibiyiz zaten orda tanısıRız fenamı oluR*=?

cEVaplarınızı bekLiyorum........[..İstanbln mesela bi yerinde olabilrR..
güzel bi fikir...aynı şehirde olanlar toplanabilir birbirlerini daha yakından tanıyabilir...Yuz11
Çoğunluk istaNbulDan muratcım oyzdn istanbul düşündüm suanda izmirdeyim ama sizin için İSTANBULA GELİRİM ..!! Pelin karahan .net için Göz Kırp
fikRin quzeL ama heRkes bence iL deqiştiRemez..!!
bence heR iL topLansa daha iyi oLr..! Göz Kırp
olblr aslında ama glb bnm ilden kmse yokDil ÇıkaranYuz11tek başıma toplanırım artıkKomik
Öylede Olabilr Göz Kırp Simqecim cok komiksin eheSevinçli
saol aCKumDil ÇıkaranYuz11ama ii fkr siz toplanın burdan kmse yoqSevinçli
AsLında oLabiLir gzL fiKiR Sevinçli
bn fransadayim Üzgün
Evet düşünceni bende düşünüyordum yaz gibi konu açman güzel olmuş gelebilecekleri öğrenmemiz açısından gerçi gelirim diyen bölü 2 olarak daima göze almak gerekiyor bugüne kadar her sitemde öyle oldu ama güzel olur bir buluşma.. Hem tanışma açısından hemde dostlukların dahada pekişmesi açısından 97 senesinden beri netteyim inanın netten arkadaş olmaz v.s. gibi cümleler yalan yani ne dostlarım var akrabalarımdan daha önce yanımda olduklarını gördüm netten görüşmediklerim bile çok güzel ortamlarda yerlerde bulundum yeri geldi şehir dışına bile çıktım buluşmak için yani inanın belkide ömrübaki dostluklara el atabilirsiniz vede inanın okadar sitem var 250 bin kişiden fazla üyesi olan sitem var fakat burdaki samimiyet orda yok gruplaşma vede tartışma çok bu site içerisindeki arkadaşlıklarınızı değerlendirmeniz kendi aranıda dahi buluşmalarınızı düzenleyip burada aktarabilirsiniz resimlerinizi koyabilirsiniz umarım yazın aramızda güzel bir buluşma düzenlerizGöz Kırp
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL