Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bugün sete gittim ama yoktular :(:(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkaadaşlar bugn baltalimanı konağa gittim ya ağlamak istiyorum bizimkiler yoktuuu... -,! Utangac

ilk önce size adresi veriim:
ilk kadiköye gidiyoruzzz sonraa ordan vapurla beşiktaşa ordanda boğaz otobüslerine biniyoruz.. ve orası durak durak her durakta duruyo işte bebekte duruyo rumelihisarında duruyor.. öle ordan takip ediceksiniz ve baltalimanında duruyor.. iniyorsunuz tam çaprazda halısağ görceksnz futbol .. önünüze bktğnzda 2 yol ayrımı çkcak solda ve sağda sağdakine baktığınızda boyacık sokak tabelasını görceksnzz ve sokaağa sapcaksınız.. dümdüz bayır yukarı çkıyoruzz bn çktmm annemlerle öyle bi yokuşkii dimdik bian survivordaym fln sandm kendmi gneşin alnı.. çıkıyoruz hic sapmadan ilk sola dönmüyoruz dümdz epey bi çkıyoruz en son sola saptığımızda yani gderken sola baka baka gidersek çeşmeyi gördğümüz sokağa sapıyoruz o sokağın adıda şirin sokak.. çeşmenin tam karşsnda konak zaten..

şmdi maceralarımı anlatıyorum.. Sevinçli :S
tam bayır yukarı çıkıyoruzz 2 köpek ama bağlı bi evin herlde dobermanmı nedir bunlar bi havlıyor bnm bi kaçışım var o hızla koştum byandanda dua ediyorum allahm inş ordadırlar diye.. çktk epey annemler enson baylcaktı okdr trafik vardıki anca şmdi geldik bde geç çktk yola..
enson çeşmeye geliorummm çocuun bri elini ykıo orda heh dedm geldik çeşmeye.. bi gttm çeşmenin tam önündeimm anam konak nerdee..? saaa bakıorum sola bakıorum nevrim döndü ağlıcam artık yani sinirden Sevinçli:D
bde yalnş yerde indk babam sayesinde sonra yürüdük baltalmanı otobüs duraına kdr Sevinçli:DSevinçliD
reşitpaşa fln kafanızı kmse karştrmasın reştpaşa o konağın daa tepeye çkıosun orası oluooo en tepee.. herneyse gittim bakıom bakıom konak yok Sevinçli meer bu konağn önünde kocaman bir ağaç war tbi dzide birsdaha renkli gösteriolarrr bu konağı ya canlı baknca soluk rengi fln.. bn gördm konağı önmde druomuş bi çğlk atıorum bde neden kfam karştı sola bkıom sokak saa bakıorum sokak nevrm döndü bide sıcak..
bktm kapalıı set fln yok.. ağladım ağlıcam.. Üzgün
orda geçen bölm suyla aslı bahcede otruolardııı orayı gördm sandalyeler masaya konmuştu biefkarlandım kii Üzgün kapıyı çalcaktmm set blki gelir die yrm saate kadar babamdedi işte belki köpek vardır fln die.. yokmuşş meer ama koskoca konakk ya..-*süperdiiii sankii dizinin içindeydim.. hep görülen yerler..
enson konağın arkasına gttk orda otrduk ewde hafif kprtı wardı bri yaşıomuşşş.. ama işte kşke çalsaydım annemler oturdu taşa.. sonra kalktık ewe döncfez ordan adam laf attı neye bktnz gblerden babamda konştu dzi warmış çekliomuş gliba fln die adamda ewtewt fln dedi bnde yoklarmıdır bugn dedim.. yaa hrlde gelmezler buara çounlukla akşam geliolar dedi.. saatleri hc belli olmuooo dedii..
bzde bkleyemedik anca gttk döndk bu saatte ewdeim dşünün trafiği.. boaz süperdii ama ya o hava..
bide çekm yeri konak yani okdr ıssız gbiki boaz görnüoo tam kafa yerrr.. başını dnle yanii tbi o bayırı çkarken neler çektm bi bilseniz..
heryerde set arabası gözledm kesn akşam gelceklerdir.. Üzgün
bide hani böle ateşle yaklaşmayınız kutuları wardır beyazz öle bişey wardı konağın yanında üstüne kavak yel... yazmşlar siyahhhh tahta kalemiylee.. gliba kalemn mrekkebi btmiş yel yazmşlar.. bn o yazıyı gördm ağladım ağlıcamm.. ama bidaaki sefere hafta içi gene gtces mayısta belkide ozmn görürüm belli olmas kaderde warsa resmleride koyiim konağı çekebldm bide sokak ismleri .. Utangac:utangac:Utangac

arka kapısı

yorumlarr.. aaah aaah ::
Utangac
hmm saol cnm yaaa keşke görebilseydin..
görememene üzüldüm bilgiler içinde saolll
cnım ya sağol bizimle paylaştığın için... olsun üzülme fazla en azından senin benden daha çok görebilme şansın var..sonuçta istanbuldasın Göz Kırp.. paylaşımın için saol tekrardan
saolunnn yorm yaptğınız içn..
üsülmemek elde deil tmm istnbldaım ama istnblda olmakta fayda etmiyooo kocaman istanbull nerde görcemm .. çabalıyorum gene göremiyorumm Utangac
ayy cnm yaa bosver uzulme bidahakine gorursun artik ins bu kadar detay ve bilgi icin coook saol resimlerde bi baska guzle emegine saglikSevinçli
reca ederim hayatım bn teşekkr ederim .. bnim üsülmememi istedğiniz içn.. destek verdiniz..
bn onları bi görseydim sznle neler paylaşmıcaktım ki..
video mu ddesen fotomu desen imzamı desen,sitemizi sölicektm pelinee .. ne hayallerm vardı bir bilseniz.. Utangac
şansa bak ya üzüldüm senin adına
neyse üzmiim kendimi nediim.. bidaakne görürüm belki..
buarada orda konuştuğmuz adam yan ewden görevli yani..
genconunda oralarda çekldiğini söledi..
bu bilgyi vermeyi unuttum..
kızım böyle şans olur mu sen kalk git konağa hiç kimse olmasın çok kötü valla ben olsam ağlardım ama üzülme bir dahaki sefere görürsün
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL