Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Öpüşme ve Yatak Sahnelerine Tepkiler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Televizyonlarda yayınlanan en kaliteli gençlik dizisi diye sunulan ve çoğu kimsenin örnek gösterdiği perşembe akşamları ailece izlenen Kavak Yelleri Dizisinin 41. bölümünde Aslı'nın sevgilisi Deniz ve Mine'nin öpüşme sahnesinin ardından yatakta görüntülenerek bölümün bitmesi, pekçok genç izleyici ve ailenin tepkisiyle karşılandı.

Genç yaşlı çok büyük bir izleyici kitlesi olan dizinin devam eden bölümünde bu sahnenin nasıl açıklanacağı halen merak konusu. Siz de bu bölüm hakkındaki yorumlarınızı ve gelecek bölüm tahminlerinizi yazarak, herkes gibi oyuncular ve yönetmene sesinizi duyurabilirsiniz.
Not=ALınTıDır...
valla ben cok katiliyorum resmen annem gordukten sonra nebicim filme bakiyosunuz dedi
ya sonuçta filmmm
çok haklılarrrr! annem de böle bi haber görmüş bence artık izleme dedi! senaristler hem slk hem de sapık! yiğit abiciimmmm yaaa

esenovski Yazan:
çok haklılarrrr! annem de böle bi haber görmüş bence artık izleme dedi! senaristler hem slk hem de sapık! yiğit abiciimmmm yaaa

aynen!!Kotu

evt yaa güzel bir konuya parmak basmışsın....bazı şeylerin bu kadar serbestçe yapılması hiç hoş degill....ben karşıyım evet dogru olan bişey varsa aşk sonuna kadar yaşanmalı dogru yanlış ama bu kadarı tv ye yansımamalı en azından çoluk çocuk izliyoruz....bende karşıyım işin esası.....

esenovski Yazan:

esenovski Yazan:

ayneeeen ayip denen bisey var kardesim nekadar normal oldu artik bu tur seylerNono4

ii bari nası yaptıklarını göstermediler en azından o da bişiSevinçli
ewde anne ben abLam ıslıodq annem dediqi bide gencLq dizisi oLcaaq ... Nono4 bencede yani.. Neyapsam-1
Sayfa: 1 2 3
Referans URL