Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Umut'a kal dese bile konuk oyuncu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
umuta kal dese bile umut konuk oyuncu olarak gözüküo en azından sürekli bişey olmaz
ya eğer kal derse ve sevgili olmaya karar verirseler...umutda artık diziye dahil olur.....Yuz11
hyr umut konuk oyuncu değil ki konuk oyuncu olarak sadece ahu yağtu yazmışlardı
ewt bı sıtede okudum 45.bölmden ıtıbaren kavak yellerı oyuncu kadrosuna katıldı yazıodu Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün CAA521WB Kotu Kotu

zeynep_3 Yazan:
ewt bı sıtede okudum 45.bölmden ıtıbaren kavak yellerı oyuncu kadrosuna katıldı yazıodu Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün CAA521WB Kotu Kotu

allah nediyim ben yaa off niyeki niyee nerden okudun arkdas ins yanlisdir olamaz buuÜzgünNono4:KotuCASUX8KToff ben asli umuta kesinlikle karsiyim asli denizzLove0079

arkadaşlar bence umutta yakışıklı çocuk derim ben size hem ii birinede benzio aslı ewet derse bzm yapacağımızda onların aşkını desteklemek olck diimi ama

gitarist_ Yazan:
ya eğer kal derse ve sevgili olmaya karar verirseler...umutda artık diziye dahil olur.....Yuz11

mine-denizz Yazan:
hyr umut konuk oyuncu değil ki konuk oyuncu olarak sadece ahu yağtu yazmışlardı

evett yiğit evgar en bşta yazıoduu off çıldırcam yha!

gitarist_ Yazan:

Göz Kırp

Sayfa: 1 2 3
Referans URL