arkadaşlar bugn urla çeşmealtı seferihisar diip 5 saat gezdm,çekimler için.minenin evini buldum fakat çekim yoktu.oteldede yokmş.canan denizde yada efedeler dedi.ama evleri bilemiorum.yarın izmir dışına çıkıcam ve ist. a qidene kdr bir daha gelemicem..yarın eğer tam adres bulursam qidicem..eğer efenin denizin aslının evini bilen ve çekimler hakkında net bilgisi [/u]olan yardım edebilirmi LütfeN

cananı tam nerde gördün sen bana söleyebilirmisin seferihisar sığıcak mı sığacıkmı orda çekilio ama yufka yapn bir teyse varmış onn evnde çekiliomuş hngisnn evi bilmiorum o cananı tm nrde gördn cnm sen?
yha seferihisarda bi yerde oturuodu yanında bikadın wardı ilk benzettm sandm arabadakilere sölemedim. sona gene geçtk ordan bu canan mı dedim eft dediler sona bi daha döndük baktık o

iNdm arabadn sordum çekimler nerde die söledi ama tam adres bilemicem şuan burda deiller dedi..=)aama eğer bilqin warsa yardım edermsN..

cnm wala çhok isterdm yarmd etmei ama bnde tm bilemiorum kii:Sama bk dediim gibi böle yaşlı bi teyse vrmış orda çekm yapıomuş genllkle mahallenn olduu ortama sor sen.bilen vardır mtlaka sölerrler sana
yha zaten bi sürü kişiye sorup bulduk minenin evini eğer yarın qidebilirsek gene bi oraya bakarız..biz birisi wardır die düşünmüştük..kimse yoktu evde..bana yarına kdr bi cvp lazım..lütfen bilgisi olan yardım etsn.

Yarın Kesin Çekim Var Diye Biliyorum Hepsinin Bizim Arkadaşlarda Gitmişler Sadece Dağhan Varmış...
ayy orcun hakkatten varmıymış adresi versene bende gidiim nolurrr yaaaa
çekimlere ara verildi ya deniz balkondon düştü ondan dinleniyor herkes
deniz bugn çıktı hastaneden:@cananla konuştum diorum!oteldeki çekim ben qitmeden 2 saat önce bitmiş ve efe yada denizin evindelermş..bilen warmı diyorum.çekimlere falanda ara verilmedi:@
üzgünüm bende bılmıyorumm