Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Eda YıLmaz(Mine-Deniz hakkında)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arK.Lar önceLikLe söyLeyecekLerime ceLaLLenmeyin!Şimdik dizzinin sonunda eğer Mine-Deniz,Aslı-Efe oLursa şöyLe kii:
Şimdi Mine hamİle oLmadığını öğrendi ama Deniz'e verdiği tahLiL sonucunda isim oLrak EDA YILMAZ yazıor.Yani Deniz eğer o kağıda bakarsa(kağıt ondamı bu arada??)Eda YıLmaz yazdığını görcek ve Mine'nin yaLan söLediğini düşüncek böyLeLikLe Mine'ye dönebiLir..
Şunu söyliyim bu tespiti dizinin sonunda Mine-Deniz dendiği çiin yaptım yaptım öyLe istediğim için deiL asLında öyLe istiorm ama neyseOlmaz
sziin yorumlar..???
öle düşünebilir ama yanlış anlaşılma döner durur doğruyu bulur bidaha mine seven die yaptırır
yah bu arada bnm bi arkim var eda yılmaz adıı
ay bide bnmkini kullansalrdıı
valla sveinçten uçardım Super-1
bence o konu kapandı tekrar öyle bişey olmaz ama mine deniz görüntüsü beni sinirlendiriyo diyebilirim...
ewt bende öle düşündüm ama sonra saksıyı calıstırır mine niye ismini wersinki der ayrıca atmıstır saklıyıp cerceve yapcak hali yok!Neyapsam-1Harika
offf acaba nolcakk

serinsu Yazan:
bence o konu kapandı tekrar öyle bişey olmaz ama mine deniz görüntüsü beni sinirlendiriyo diyebilirim...

bencedee ayneeen Kotu

saoLun yorumLar için..Love0079:love0079:
Referans URL