Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: yokmu benimle aynı fikirde olan 1kişi yaa??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaşlar hemn hemn hepinzz umut için çok yakşklı çock dediniz..ben siiznle hiç aynı fikirde deilimm...bana hiç ERKEKSİ gelmedi..yürüyüşü tawırları hareketleri falan:S ben beğenmedim hiç..onu diziye sokucaklarına,poliklnikteki wolkanla yapsalardı aslıyı daha iyi olurdu bence...o umuta gre daha erkeksi bana gre...SİZİN YORUMLARINIZZ YİNE ZIT GÖRÜŞ DEMİ??
üzgünüm ama umut benim hoşuma gitti
yani aslıyla olabilirler
canım erkeksi derken anlamadım..Sevinçli ama herhalde konuşması yürüyüşünü sen beğenmedin onu diyosun..
ama ben sana şu yönde katılıyorum umutla aslıyı bir arada hiç düşünemiyorum..yani yorum yapan çoğu arkadaşımız hep umutun yakışıklılığına kaptırmış kendini..Nono4 kusura bakmasınlar ama benim DENİZİM umuta bin çeker..umut kim yha bi mavi gözle bi bakışla noluyoruz bunu DENİZİM ondan iyi yapıyo aslısınıda ondan çok seviyo..bi bakıma bence umutta kendini aslının güzelliine kaptırmış bide zor günler geçirdiini anladı öle yanii..hee bana göre volkanda olmaz umutta olmaz ikisinede HAYIR diyorum..
SADECE ASLI & DENİZ................(no comment)
ßenim de çok hoşuma gitti umutGöz Kırp sempatik şeyy =) =)

cazmax Yazan:
yani aslıyla olabilirler

bencede katılıyorumm Sevinçli

PeLosh_ßerosh Yazan:
canım erkeksi derken anlamadım..Sevinçli ama herhalde konuşması yürüyüşünü sen beğenmedin onu diyosun..
ama ben sana şu yönde katılıyorum umutla aslıyı bir arada hiç düşünemiyorum..yani yorum yapan çoğu arkadaşımız hep umutun yakışıklılığına kaptırmış kendini..Nono4 kusura bakmasınlar ama benim DENİZİM umuta bin çeker..umut kim yha bi mavi gözle bi bakışla noluyoruz bunu DENİZİM ondan iyi yapıyo aslısınıda ondan çok seviyo..bi bakıma bence umutta kendini aslının güzelliine kaptırmış bide zor günler geçirdiini anladı öle yanii..hee bana göre volkanda olmaz umutta olmaz ikisinede HAYIR diyorum..

kesinlikle

PeLosh_ßerosh Yazan:

Malesef cnm ben sana katılmıyorum umut çook şeker bi çocuk bence çok yakışırlar sonuçta aslının artık kendi hayatına devam etmesi lazım

cazmax Yazan:
yani aslıyla olabilirler

Çocuk bnce çok yakışıkLı ve erkekSi beLLiki snde koyu denizciLerdenSin
o yüzden böyLe konuŞuoSundur yürüyüşüNde konuşmasın hiç bi anormaLLik yoq
bnde hiç sevmedimm davranışlarıı çok kötüü .tbi bu bnmm düşüncemm neymşş klbii çok atıomuşş neymiş bu sefer kendim geldim vs .vs. zaten küpelii hlini hiçç beğenmedimm .gözlerinn mavi olmasıyla illa yakışıklıı veya güzell olunmuoo.aslımın gözlerii mavii ve güzel fakat umutun gözlerii mavi ama okadar ykışıklı deil.küpee bnce yakışmamışş.o denizinn ynındaa hiçtir bnce'!!
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL