dün biraz gicik etti beni suya yazik bide denize yok mineyle beraber olmayi düsünmüyormusun yok aslidan vazgec biraz havalara girdi zaten duyguda gicik siz ne düsünüyorsunuz
sonuna kadar katıormm cnm ayrıcaaa efe duygu isinide abarttı nezaman suyu unuttu ya

Evet ya Efe'de Duyguyla iyice işi abarttı ikidebir öpüşüyorlar falan
ben en cok su mineye dönmiycekmisin aslidan vazgec olayina sinir oldum nasil der böyle ya ne kadar sevdigni bilmiyor deniz ve aslinin herhalde kendi gibi sandi onlari 2günde gönülü unuttu(tamam bu is olmazdi ama yinede asikti sonucta)sonra suyu 2günde unuttu simdi duyguyla ayran gönülü galiba biraz denizde öyle sandi galiba
aynen bnde böle konu açcaktm unuttum!
ben en cok su mineye dönmiycekmisin aslidan vazgec olayina sinir oldum nasil der böyle ya ne kadar sevdigni bilmiyor deniz ve aslinin herhalde kendi gibi sandi onlari 2günde gönülü unuttu(tamam bu is olmazdi ama yinede asikti sonucta)sonra suyu 2günde unuttu simdi duyguyla ayran gönülü galiba biraz denizde öyle sandi galiba
ayneeen aklimi ve duygularimi okudum sana 100% katiliyorum konus susma!! of eskiden mineye hep kizardi sen yine onlari ayirmaya calisiyosun diye simdide kalkmis denize mineyle ol diye ya benim tanidigim orjinal efe bu degiiil
herkesi degistiryo bu senartistler yaa off
duygularimi ve aklimi okumussun resmeen susma konus! sana 100% katiliyourm neoldu efeye ya o asliyla denizin en kucuk tartismasinda mineye kizardi sen yine girdin aralarina dimi" diye ama simdi nediyo hic mineyle olmaya dusunmuyomusun yok asliyi cikar hayatindan nasli boyle bisey der yaa bu benim tanidigim orjinal efe degiil
off su senaristler herkesi degistiriyoo niye hersey dc'deki gibi olmasi gerekki yaaa offf asli&deniz 4eveer ins umutu secmez

ewt ya efede iyice değişti
aynen bu bölüm onu boğasım geldi