Arkadaşlar şimdi Deniz sürekli aslının peşinde kendini affettirme çabalarında ama bence hata yapıyo..Yani Aslı böle Deniz sürekli etrafındayken daha çok gurur yapıyoo dahada inatlaşıyo..Ama bence Deniz bi süre orrtalıklarda görünmemeli bi süre Aslının karşısına çıkmamalı..Daha sonrra tekrar şansını denemeli...Yani zaten aslıyı gerçekten seviyosada ne kadar zaman geçerse geçsin onu unutamaz..Hem aslıda böle Denizi görmediği zzamanlar daha rahat düşünür. Çünkü denize çok kızgın ve onu her gördüğünde çok sinirleniyo ve iyice inat yapıyoo..Haksızmıyım???
bnce haklısın ama o napsın aşkta sabır yok maselef...
ck haklsin cnm hem asli belki denizi biraz goremese dusunur herseyi belkide ozler bile yani haklsin of deniz naptigini biliyomu sanki
bencede cok cok cok haklısın.. uzaklaşmalı...
yha cnm ölede sonuçta çok seviyo aslıyı..
burda kaçan kovalanır misali gibi oluyo..
ama gerçekten deniz aslıyı çok seviyo ne olursa olsun bence kendini affetirecek ee minede hamile diil yani artık ortada bi sebepte yok işte deniz kendini bi affetirse..herşey süper olcak..
yha bide denizin filmi için hani ödül gecesi olacaktı o ne olduyhaa..
çok merak ettim belki o gecee ödülünü asla aslıda gitse öle ne bilimyha bu ödülü aslım için alıyorum dese deniz ayh ayh ne süper olur belkide yeniden birleşirler.........ayh inş.........
izleyemedim ama anlattıklarına göre haklısın canım