Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Duygu bunu nasıl yapar yhaaa!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ya ben en baştan beri Duyfuya siniri olmuştum Denizle aslının arasını bozacak die ama öle yapmadı kalktı EFenin duygularıyla oynadıı..Yani sadece kendini tatmin ediyo Efenin bi önemi yok yani onun hislerinin düşüncelerinin duygu için bi önemi yok..Ya arkadaşıyla konuşurken o sölediklerine azım açık kaldı ya...Bende güzel bi aşk başladı diodum...
bende üzüldüm bari söylese sonradan efe çok üzülücek

cazmax Yazan:

katılıyorum

cazmax Yazan:

bncedeee

gicik iste diyosun neolcak
orjinal adamımız bence büyük bi hata yapıyoo..Üzgün
elin kızının oyununa geliyo efe tamamen kızın güzelliine kapılmış o kadar bence aşık falan diil zaten duygu hiç diil..üstelik çokta iğrenç bişe yapıyo kendine oyuncak yapmış efeyi..Kotu
bende sevinmiştim araları oluyo diye ama şimdi eski sevgilisi gelse duygunun pat diye özür dilese yine kaynıcak bizim orjinal adam..Üzgün
off off suda ne çok üzüldü bunları duyunca..Üzgün inş. efe duygunun gerçek yüzünü görürde anlar artık..nasıl bi kız olduunu..Kotu
efe çok kaptırdı kendini duygu da bi o kadar ruhsuz!!
pff valla yha biz aslıyla denizin arasını bozucak derken gitti efeyle sevgili oldu Omg sevgili demeye de bin şahit ister zatenOmg efe çok kaptırdı kendini ya çok üzülücek sonradanÜzgün
ya ben bu bölümü izleyemedm neler oldu lüttfeeen arkadaslar biri kısaca özet yazıp ö.m atabilrmii noolurr çok rica ediorumm lüttfeeenn

Simgeeeeeeee Yazan:
ya ben bu bölümü izleyemedm neler oldu lüttfeeen arkadaslar biri kısaca özet yazıp ö.m atabilrmii noolurr çok rica ediorumm lüttfeeenn

Bn attm

Sayfa: 1 2
Referans URL