arkadaşlar,ya ben sevmeye başladım bu mineyi..sanıodum denize hamile olmadığını söylemeyipp,onu kendine bağlamaya çalışır sanıodum...ama doğruyu söyledi..we daha bölle ufak tefek olay..sewmeye başladım ben bu kızı...doğru yolu buluyo sonunda sanırım..siz ne düşünüyosunuz arkadaşlrr????
Bilemiyorum yani o kadar hata yaptıki artık ne yapsa boş yani o hataların telafisi yok o nartık istediği kadar iyi olsun sonuçta Aslı ve Deniiz2i ayırdı
öle zaten cnm doğru yola gliosunuz ywş ywşşş

:)
Bilemiyorum yani o kadar hata yaptıki artık ne yapsa boş yani o hataların telafisi yok o nartık istediği kadar iyi olsun sonuçta Aslı ve Deniiz2i ayırdı
bncedeee
evet katıllıyorum
eh biraz degisiyo tabi iye dogru ilerliyor ama hala icimde ona karsi sinir yok degil nede butun bu olanlarda onunda buyuk payi var onuda her dusundugumde cok sinirleniyorum
öle zaten cnm doğru yola gliosunuz ywş ywşşş

:)
ya cnm kusura bakmada mine onca kötülük yaptı yani sencede onu sevmemekte haklı deilmiyiz??
ben zaten hep seviyordummm
(sadece bazen sinir oluyordum)
ya bu bölüm çok şekerdi. inş. hep böyle kalır. çünkü ben bi dizi karakteri olmasına rağmen hala ona güvenemiyorum...
bende şimdi denize hamile olmadığı halde hamileyim falan der sanmıştım ama yanılmışım yani hoşuma gitti