Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Amelelik yapıyorum...!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Kanal 1'in Halkla İlişkiler Müdir''Amelelik yapıyorum !''esi olan Deniz Akkaya, işi öğrenmek için bir amele gibi çalıştığını söyledi.

SKYTURK'te Cengiz Semercioğlu'nun Full Ekran programına konuk olan Deniz Akkaya, Kanal 1'in Halkla İlişkiler Müdiresi olarak neler yaptığını anlattı.

Genel Müdür Faruk Bayhan'a çok güvenerek ve inanarak işi kabul ettiğini söyleyen Deniz Akkaya, şu an öğrenme aşamasında olduğunu ve mesai saatleri içerisinde çalıştığını belirtti. Başlangıçta işin bu kadar yoğun olacağını bilmediğini söyleyen Deniz Akkaya, esprili bir dille Bayhan'a da gönderme yaparak şunları anlattı:

"Şu aralar amelelik yapıyorum. Faruk Bey, beni kandırdı. Girerken ki şartlarımla şimdiki şartlarım çok değişti. Orada ben bir sürü şey yapıyorum. Bir yandan da işi öğreniyorum. Televizyonun önünde olmakla arkada olmak birbirinden farklı ritimler gerektiriyor. Arkada çalışmak biraz daha ticari esneklik de gerektiriyor. Ben hep duygularıyla ilk önce hareket eden bir insanım ama arkada çalışmaya başladıkça önde doğru gitmeyen şeylerin neler olduğunu daha iyi görmeye başladım. ..Tiyatro provalarında ben 9-6 işe giderken, 6-12 tiyatro provalarım vardı. Daha oyunu sahneye koymadan Faruk Bey bana 'Ne zaman bitecek bu program' diye sordu."

Hayatıma başka bir ritm geldi

Bordrolu bir çalışan olarak herkes gibi sabah 09:00 ile akşam 18:00 saatleri arasında işe gittiğini anlatan Deniz Akkaya, böyle düzenli saatlerde çalışmaya alışkın olmadığını ancak hayatına başka bir ritm geldiğini söyleyerek ekibini sevdiği için keyif aldığını ifade etti. Akkaya, "Sevdiğim insanlarla çalışıyorum o çok mühim. Ekibimde çok genç beyinler var. Cem Çobanoğlu ile çalışmak çok keyifli. O inanılmaz bir yönetici. Keyifle gittiğim için bu saatlere uydum. Bu hayatıma başka bir ritm getirdi. Yaptığım diğer herşeyle daha salim kafayla ilgilenebiliyorum. Çünkü o hergün getirdiğiniz ritm hayatınızın her alanına yansıyor" diye konuştu.

Başka bir kanalda çalışamayacak

Kanal 1'de çalıştığı süre içerisinde başka bir televizyonun herhangi bir işinde yer alamayacak olan Deniz Akkaya, "Ben inanıyorum, kanalıma inanıyorum. Patronlarımı çok seviyorum. Aynı zamanda Faruk Bayhan'a çok inanarak böyle bir imza attım"

Romandan uyarlanacak bir dizi geliyor

Henüz yeni bir kanal olan Kanal 1'in reytinglerini yükseltmek için çeşitli formatlar arandığını söyleyen Deniz Akkaya, Eylül ayında bir dizi projeleri olduğunu anlattı ve "Çok önemli bir edebiyat adamının kitabını hayata geçireceğiz. Çok değerli oyuncularlar, castı hazır. Yeni oyuncular da var eski oyuncular da tiyatro oyuncuları da var. Çok önemli bir yapımcı ve çok iyi bir yönetmen olacak. Sinema tadında bir iş olacak" bilgisini verdi.

saoLL cnmYuz11
Referans URL