Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: kanal d'nin resmi sitesinden kavak yelleri hakkında yorumlar(okuyun)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sinekvalesi:
gerçekten çok güzel bir diziydi. ama nereye gidiyor bende anlamadım. böyle olmamalıydı. gönlüm deniz ve aslının birlikte olmasından yana. çok yakışıyorlardı. mineye gelince. neye dayanarak başkalarına ders vermeye çalışıyor. mücadele etti de ne oldu. seni sevmeyen birine zorla sevdiremezsin kendini. gerçekleri kabullenmek te insanca bir duygudur. her şeyi kendine mal etmekle olmuyor. sevmek sevdiğinin mutlu olduğunu görmektir. başkasıyla olsa bile. aslı ve denizi ayırmayın.

berren::
asli denizle barisirsa dizinin bi anlami kalmaz bence asli yeni bi sevgili bulsun ,mine zaten hamile deniz ona kalr tepe tepe kullansin; efe beni hayal kirikligina ugratti sana soruyorum efe su ne olcakk ?? ve o kiz senin icin cok buyuk deil mii ?? ve sen bi anlamda su'yu aldatmis olmuyon mu ?? ve senin deniz'den ne farkin kaldii o zaman ?? ; su seni cok seviyo oglummm .....

gozde:
Denizle Aslı ayrıldı ayrılalı fılmı ızleyesım dahı gelmıyor ya neden boyle yaptılarsa anlamadım ne guzel gıdıyordu bırde bu yetmez gıbı Mıne hamıle evlendırmeyın Denızle Mıneyı bır sekılde Aslıyla Denız'ı gerı barıstırın ya....gıcık mıne sana gıcık oluyorum herseyı mahfetmekten baska ıse yaramıyorsun zaten....fılmın sonunu bır an once getırın ve mumkunse Aslı ıle Denızı evlendırın oyle bıtırın Minede cıksın hayatlarından.o cocugu ya dussun ya aldırsın...

arzuu91:
belkide mine hamile kalmasa bile hain planlarına önceden olduğu gibi devam edip hamile kaldığını söleyerek yalan sölecek tabi çok küçük bi ihtimal bu kadarınıda yapacak kadar küçülmez heralde

arzuu91:
minenin yaptığı test karmaşaya sebep olcakmış hamile yapmasalar olmuyodu sanki gerçi bütün bunların yaşanması hataydı tabi ama genede bu hamilelik olmasa daa ii olcaktı bence deniz ile aslı tam barışıcakken bu minenin hamileliği ortaya çıkcak tamda babası ortaya çıktığı zaman

busra14:
ya filimin ilerki bölümlerinde denizle mine bir araya gelecek sanırım eger mine hamile kalırsa (ki kaldıı) mecburen ya bebeği aldıracaklar yada evlenecekler bu kadar basit arkadaşalr

cyd_byktşkn:
hamileyse bile doğurmaz deniz onla evlenmez çünü ve kendi gibi bi çocuk doğurmak istemez bence

sinekvalesi :
hemen değil ama aslıda denizi affetsin. eger deniz bu boşlukta mineye giderse yazık olur. sevgiside yalan olur

ewtt yorumlarınızıı alıyimm yazılanlaraa katılıomuusnuzz bn kısmenn Göz Kırp
bende kismen cnm
çok dogru soylemisler katiliyorum cnm!!
yorumlarınız için saolunn Göz Kırp
evet çoğu doğru tamam diziye hareket getircek başka kişiler giricek
aslı ve deniz bi süreliğine ayrılcak ama bu şekilde olmamalıydıGülücük
ewt aslıyla denizin ayrılığı en azından bu şekilde olmamalıydı

n.e.h.i.r Yazan:
evet çoğu doğru tamam diziye hareket getircek başka kişiler giricek
aslı ve deniz bi süreliğine ayrılcak ama bu şekilde olmamalıydıGülücük

kesinlikle...

evt ya off asliyla deniz aski tarafindan olan herkese katiliorum boyle olmamaliydi cok uzuluyorum niye boyle yapdilar asli ve deniz ayrilamazÜzgün
bende kısmen katılıyorum paylaşım için saolHmm

Alıntı:
gozde:
Denizle Aslı ayrıldı ayrılalı fılmı ızleyesım dahı gelmıyor ya neden boyle yaptılarsa anlamadım ne guzel gıdıyordu bırde bu yetmez gıbı Mıne hamıle evlendırmeyın Denızle Mıneyı bır sekılde Aslıyla Denız'ı gerı barıstırın ya....gıcık mıne sana gıcık oluyorum herseyı mahfetmekten baska ıse yaramıyorsun zaten....fılmın sonunu bır an once getırın ve mumkunse Aslı ıle Denızı evlendırın oyle bıtırın Minede cıksın hayatlarından.o cocugu ya dussun ya aldırsın...

ne güzell sölüosunn arkadaşımm Göz Kırp

Sayfa: 1 2 3
Referans URL