Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: farkettiniz mi???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
1_aslı ben senn hayatında yokum sende benim hayatımda yoksun dediinde denizin aslıya nası baktıını gördünüz mü yhaaaaaaaKotu
bunu bana nası yaparsın gibisinden bakıo yhaaaaaa sen aslıya yaptıını yapmışın daa ne beklion kızdan boynuna mı atlasın???
2_aslı denizle konuşurken farkettim aslının kulağı delik diiil....en azından bana öle geldi ama dikkatli baktım yani....

Ü.KARAN Yazan:
1_aslı ben senn hayatında yokum sende benim hayatımda yoksun dediinde denizin aslıya nası baktıını gördünüz mü yhaaaaaaaKotu
bunu bana nası yaparsın gibisinden bakıo yhaaaaaa sen aslıya yaptıını yapmışın daa ne beklion kızdan boynuna mı atlasın???
2_aslı denizle konuşurken farkettim aslının kulağı delik diiil....en azından bana öle geldi ama dikkatli baktım yani....

1. konuşmanda bence haklısın.sanki boynuna atlayacaktı

irmik_karacadag Yazan:

Ü.KARAN Yazan:

1. konuşmanda bence haklısın.sanki boynuna atlayacaktı

evtt

aslı haklı hemde sonuna kadar son pişmanlık neye yarar!!!

Alıntı:

hyr aslınınn kulagı delık zaten beyaz show ve ımza gunude kupe takıyodu sadece dızıde takmıyo

pelin!karahan Yazan:
aslı haklı hemde sonuna kadar son pişmanlık neye yarar!!!

Bencede son pişmanlık fayda etmez

yani tabiki aslı denizi bu kadar kolay affetseydi çoook saçma olurdu zaten.gururlu olan hiç kimse aldatılmayı kabul etmez.aslı nasıl affetsin ki denizi.eskisi gibi olamazlar zaten.üzgünüm ama aslı deniz aşkı bitti yani.the end.......
son Sevinçli bncede oumsuzÜzgün
haklıısn bencede ama eskisii gibiiolmassa izlenmeelr azalıır
ya hemde aslı denize artık yoksun derken saçı farklıydı sanki,denizin kıyafetide farklı geldi deniz aslıyı o çocukla gördünde ki kıyafetinden
Sayfa: 1 2
Referans URL