Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: mine HAMİLEE(45.fragmanda gösteriooo) artık DENİZ&ASLI die bişi KALMADIII
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
1-off ya mine hamileeee
2-aslı ya bi çocuk çiçek verio
3-efe&duygu ilişkisi süper gidioo
4-DENİZ aslıyı 44. bölüm son sahnede öpmüştü yaa osaman aslı ben snn hayatında artık yokumm diooo
5-aslıya çiçek weren çocuk aslının çalıştığı yere gidio elini fln öpüo(kibar we yakışıklı çocuk )o andada deniz görüooo
6-dewayı kaçırıolarrr
işte hepsi bu kadarrrr yorumlar=?
(((Sevinçlişimdiden yorum yapan herkese teşekkürlerrrSevinçli))
bişi diil cnmGöz Kırp ya herşey kötü gidio o senin sıraladığın şeylerin hepsi olumsuzÜzgün Zaten KY bi sorunsuz geçse veya hiçbir sorun olmasa bi bölümde şaşırırımm:/
ya yine acıklı bi bölüm izlicez anlaşılan ya....Of bıktım artık:...Tek istediğim aslı ve denizin ayrılmamasıydı başka nolursa olsun diyodum ama malesef ayrıldılarr Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu

kuru yapROCK Yazan:
ya yine acıklı bi bölüm izlicez anlaşılan ya....Of bıktım artık:...Tek istediğim aslı ve denizin ayrılmamasıydı başka nolursa olsun diyodum ama malesef ayrıldılarr Kotu Kotu Kotu Kotu Kotu

aynen cnm yhaa ben artık başka bişe demek istemiyorum..
ama diziyi yazanlarada vallahi artık senarist bile demek istemiyorum..Kotu
çünkü senaryonun s'inden bile anlamıyolar..yuhh yuhh o kadar artık sustum ben..Kotu
minede hamile çıktıyhaa tmm artık dawson creekmidir nedir ona benzemeye başladııııııı..allah kahretsin yhaaaaa..Kotu Kotu Kotu Kotu

PeLosh_ßerosh Yazan:

kuru yapROCK Yazan:

aynen cnm yhaa ben artık başka bişe demek istemiyorum..
ama diziyi yazanlarada vallahi artık senarist bile demek istemiyorum..Kotu
çünkü senaryonun s'inden bile anlamıyolar..yuhh yuhh o kadar artık sustum ben..Kotu
minede hamile çıktıyhaa tmm artık dawson creekmidir nedir ona benzemeye başladııııııı..allah kahretsin yhaaaaa..Kotu Kotu Kotu Kotu

katiliyrm
yuh artk diyorum baskada birsey demiyorum!

pekş en sonuda aslı denize ne diyo dışarı çıkıp
Referans URL