Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Fragmanı gördüm (ayrıntılarıyla)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Duyguyla efe eve çıkıyolardı nerde kalmıştık diyodu efe sonra öpüşmeye devam ediyolardı
Aslı denize sen benim hayatımda artık yoksun bende senin hayatında olmıcam bunu kafana sok diyoo
Sonra0 volkandı galiba sahilde yürüyodu elinde papatlayar vardı aslıyı görüyodu
Deniz aslıyı öptükten sonraki sahnede galiba biri aslının ellerinden öpüyodu(volkan olabilir ama enin değilim)
Mine Allah kahretsin napcam ben şimdi diyo
Efeyle duygu sevgili oluyo

Bu kadar yorumlar (merak ettiğiniz bişi varsa sorunYuz11)
Ark.lar işte bnm dediğim çıktı Pelin demişti ki artk.ıma " Aslı başka bi erkek bulucak" demişti işteeGöz Kırp
ya o VOLKAN dellldiiii
Evet ßende izLedim volkana benzemiyodu..
Arkadaşlar o kesinlikle Volkan diil %100 eminimGöz Kırp O ßaşka ßirisiGöz Kırp

**Cansu_Pelin** Yazan:

ya off kim o zaman yaa

kuru yapROCK Yazan:

**Cansu_Pelin** Yazan:

ya off kim o zaman yaa

Maaléséf ßndé ßiLmiorm... Neyapsam-1 Neyapsam-1

ölücem sinirden yha.....Kotu
bu mine nasıl hamile olurr yha o zmn neden denizin başına o kazayı getirdiniz neden aslıyı onu bulmasını sağladınız ne biçim yazıyolar bu diziyi valla çok saçma olmaya başladı..Kotu
anlamıyorum yhaa bir kız sevdiini buluyo onun hayatını kurtarıyo sevdii bunları öğreniyo tam herşey yeniden başlanacakken denizin yaptıı bi hatadan dolayı yine birleşemiyolar vallahi anlamsızlıktan başka bişe diil hyr deniz o kazayı geçirmese anlıcam ama herkes burdan aslıyla yeniden birleşmesinin olcağını düşündü..ymn ediyorum dizi tmm ama harbiden midemi bulandırmaya başladı bu dizideki herşey..
en çokta sinirimi bozan YİĞİT ABİMİZİN KIYAMADII ASLI VE DENİZİN AYRI OLMADII Bİ BÖLÜM BİLE YOKKEN ŞİMDİKİ senaristler ki demek bile istemiyorum AMA GÜZELİM AŞKI BİTİRDİLER..EN ÇOKTA BU KOYUYO BANA YHAA..Kotu
ne olcak şimdii offffffff offffffff ölücemmmmmmm sinirdennnnnnn..Kotu
o oğlann şu pelinin yedigünde beraber oynadığı çocuktuu
heni aaslııı aslıı bu gün nasılsın fln filan dien çoocukk
bence ooo
ya o volkanı oynayan çocuk değildi ama belki volkan değişmiştir yani bu çocuk oynamaya başlamıştırHmm
Sayfa: 1 2
Referans URL