efeyle duygunun ilişkisi süper gidio
canan gidiceklerini öğreniyo tefecinin adamlarıda öğreniyo devayı kaçırıolar
mine hamile ben napıcam şimdi yha dio
aslımında ellerinden kendi gibi boncuk gözlü bi çocuk öpüo aslı denize artık sen yoksun benim için dio
bnde isledim nesamndır bekliodum kaçırmadım çççoookkkk iii oldu yoksa meraktan çatlicaktımmm
SağoL MeLike'm 
offf sinirlerim çok kötü bozuldu yaa
yhaa inanmıyorum hepiniz görmüşsünüz bi ben göremedim daha..
inanamıyorumyha demekki o aptal gerizekalı hamile çıktı..
hiç tahmin bile etmemiştim böle olacağını en azından denizin aslıyla konuşmasından sonra mutlaka artık yeniden başlanır sanıyodum..
varyhaa öle sinirliyimki şuan o aptalın hamile olduunu söledinizden beri yani varyha bilmiyorum artık..
senarist senarist diyoruz bu şahıslara kaç bölümdür sahip çıkıyoruz şunların yaptıına bak resmen yine işin çıvıkından çıktı dizi anladımki artık ne olursa olsun dizi bahsettiiniz o yabancı dizi gibi olmaya başladı sadece duygu efe ilişkisi başlıyo o kadar aslıyla yeni biri tanışacak ona denizi unutturmaya çalışacak mine denizle olacak mecburiyetten ki öle görünüyo suyada başka bi sevgili bulurlar..peki bu durumda diyelim mine denizle oldu aile bu durumu nsl karşılıcak işte onu merak ediyorum..
acaba mine salağı bu sefer ne diyecek dedesine bu sefer kesin öldürür adamı..
offfffff yhaa ne salak senaristler diyecem ama harbiden demek istemiyorum..yahu biz senaryoyu yazsak valla iki bölümde herşeyi hal ederiz bu şahıslar içine etti herşeyin......resmen DENİZ VE ASLI aşkını bitirdiler..bizim neredeyse masal kahramanımız olacak insanların aşkının içine ettiler..inanamıyorum yhaa harbiden yuhhhhhhhh diyorum.......
eğerki bunlarda senaristse ben onlardan bin kata daha senaristtim vallahi..
aslı ile denize üzüldüm ya o mavi gözlü oğlan kim ya aslının elini öpüyor deniz de bunu görüyor bence kıskanacak aslıyı nede olsa bir zamanlar sevgilisiydi inşallah mine çocuğu aldırır ya da düşürür ya

:kotu:
mine al sana

:CAA521WB:
ya b udiziyi benzettiler ya her dizide başroldekiler sevgili olur du bunda ilk başşlar öyleydi şimdi ise onları ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ya şu mine olacak geri zekalıya da sinir oldum şimdi ne yapacağım diyor salak baştan düşünecektin bunları

mine

ya b udiziyi benzettiler ya her dizide başroldekiler sevgili olur du bunda ilk başşlar öyleydi şimdi ise onları ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar ya şu mine olacak geri zekalıya da sinir oldum şimdi ne yapacağım diyor salak baştan düşünecektin bunları

mine

evtt yaaa
bide efe ve deniz tartışıodıuu
efe denize sen kimden hesap soruosun aldattığın eski seviglilne miii yoksa herşeye rağman yanında olan kardeşine miii???
dioduu
off herşey ama herşey bitti tüm aşklar ve dostluklar
the end..
sana katılıyorum kırmızı yazılı arkadaşımmm