Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: arkler 45.bölüm fragmanı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkelr bn grdüm mine hamile aslıya bi çocuk çiçek veriyo efe duyguya sevgilim diyo deniz aslının çalıştığı yere gidiyo aslıya çiçek veren çock aslının ellerini öpüyodu denz gördü öyle bakıyodu bide deniz aslıyı öptükten sonra aslı diyoki ben senin hayatında artk ykum diyoIcon_lol
çok saol cnmm..:üf mine herşey onun yüzünden bitio.. kötü bi bölüm yha..
isledimm yaaa mine hamile irençç artık aslı&deniz die bişi kalmadııı
evet aslı " artık ben senin hayatında yokum.. sende benimkinde yoksun bunu kafana sok!" diodu.. çok fenaydı.. ama aslının elini öpen ve çiçek veren çock kimdi anlamadım bn

yosunn Yazan:

malesef öle ya....Kahretsin en çok istediğim şeydi aslı&deniz aşkı...Aama olmadıııı

kuru yapROCK Yazan:

yosunn Yazan:

malesef öle ya....Kahretsin en çok istediğim şeydi aslı&deniz aşkı...Aama olmadıııı

Off ya dizinin eski bölümlérini yani yazın çekilén bölümlerini özlüormÜzgün Uzzgun Uzzgun

[/quote]ya fragmanda duyguya selin sanırrrrım peki burak ne olucak diyodu duygunun sevgilisimi var?[quote]
eskide kaldı herşey=)
aslının elinde öpen çocuk yedigün reklamındaki çocuktu çoooook sevindim ben denizin aslıyı aldatmasından sonra istemiyodum birlikte olmasını efeyle
olmasını hiiiiiç istemiodum bnce sprr oldu herkes için hayırlısıYuz11

**Cansu_Pelin** Yazan:

kuru yapROCK Yazan:

yosunn Yazan:

Off ya dizinin eski bölümlérini yani yazın çekilén bölümlerini özlüormÜzgün Uzzgun Uzzgun

evtt yaaaÜzgün(((
aslı&denz bittiiÜzgün(

Sayfa: 1 2
Referans URL