Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: sanırım hamile(kanıtı var)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar diziyi tekrar izlerken çektim büyütmek biraz zor oldu ama başardım

buda büyütülmüşü:

diğer arkadaşlarımızın araştırmalarına göre hamile olmaması için çubuğun en solundaki yuvarlakta çizgi olmamsı gerek fakat minenin testinde var gibi büyütünce netliği kaybetti ama bence HAMİLE..8
cnm sen o kadar uğraşmışsın falan emeğine sağlık ama bu konu artık kabak tadı vermeye başladı biras fazla uzadı sanki Neyapsam-1Hmm
fzla anlamadım ama bnce deil! ayrıca kanıt yok çnkü iki tne çzgi falan yok nyse yha çok karışıkGülücük
evet bencede hamile zaten hamile olmasa böyle test fln yaptmazdi
ufff ya ...
bence tam asli ile deniz barisacak mine denize ben hamileyim diyecekkkkkk....
ufff ufffCAA521WB

havin Yazan:
evet bencede hamile zaten hamile olmasa böyle test fln yaptmazdi
ufff ya ...
bence tam asli ile deniz barisacak mine denize ben hamileyim diyecekkkkkk....
ufff ufffCAA521WB

nie hamile olmasa test yapmazdıki zaten hamile olup olmadığını anlamak için yptı ayrıca bnce hamile olsaydı kan alırken anlarlardı!

aslı*deniz123 Yazan:
cnm sen o kadar uğraşmışsın falan emeğine sağlık ama bu konu artık kabak tadı vermeye başladı biras fazla uzadı sanki Neyapsam-1Hmm

Ben sadece kanıtı diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim daha önce bir sürü açılmıştı ama onlarda resim yoktu ben zaten hamilemi değimli tartışmalarına kanıtlı bi şekilde son vermek için bunu hazırladım tabi sende haklısın sıktı artık0 Sevinçli

çisem_250 Yazan:

aslı*deniz123 Yazan:

Ben sadece kanıtı diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim daha önce bir sürü açılmıştı ama onlarda resim yoktu ben zaten hamilemi değimli tartışmalarına kanıtlı bi şekilde son vermek için bunu hazırladım tabi sende haklısın sıktı artık0 Sevinçli

ewet cnm çok haklısın yani sözüm bi tek sana değil sana da kızmıyorum yani yanlış anlama cnm. ben sadece sitedekilere bu konunun biraz bayatladığını sölemek istedim minenin hamile olmadığını bilmeyen yoktur heralde o yüzündeki ifadeden sonra hamile olmaması imkansız ama dediğim gibi sen o kadar emek vermişsin saol cnm bnmGöz Kırp

aslı*deniz123 Yazan:

aslı*deniz123 Yazan:

ufff....Anlamadım ya valla perşembeyi iple çekiyom ama gelmio bi türlüü
Sayfa: 1 2 3
Referans URL