04-12-2008, 10:22 PM
04-12-2008, 10:22 PM
04-12-2008, 10:27 PM
cnm sen o kadar uğraşmışsın falan emeğine sağlık ama bu konu artık kabak tadı vermeye başladı biras fazla uzadı sanki 

04-12-2008, 10:27 PM
fzla anlamadım ama bnce deil! ayrıca kanıt yok çnkü iki tne çzgi falan yok nyse yha çok karışık

04-12-2008, 10:28 PM
evet bencede hamile zaten hamile olmasa böyle test fln yaptmazdi
ufff ya ...
bence tam asli ile deniz barisacak mine denize ben hamileyim diyecekkkkkk....
ufff ufff
ufff ya ...
ufff ufff

04-12-2008, 10:31 PM
havin Yazan:
evet bencede hamile zaten hamile olmasa böyle test fln yaptmazdi
ufff ya ...
ufff ufff
ufff ya ...
ufff ufff

nie hamile olmasa test yapmazdıki zaten hamile olup olmadığını anlamak için yptı ayrıca bnce hamile olsaydı kan alırken anlarlardı!
04-12-2008, 10:32 PM
aslı*deniz123 Yazan:
cnm sen o kadar uğraşmışsın falan emeğine sağlık ama bu konu artık kabak tadı vermeye başladı biras fazla uzadı sanki 

Ben sadece kanıtı diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim daha önce bir sürü açılmıştı ama onlarda resim yoktu ben zaten hamilemi değimli tartışmalarına kanıtlı bi şekilde son vermek için bunu hazırladım tabi sende haklısın sıktı artık0 
04-12-2008, 10:35 PM
çisem_250 Yazan:
aslı*deniz123 Yazan:

Ben sadece kanıtı diğer arkadaşlarla paylaşmak istedim daha önce bir sürü açılmıştı ama onlarda resim yoktu ben zaten hamilemi değimli tartışmalarına kanıtlı bi şekilde son vermek için bunu hazırladım tabi sende haklısın sıktı artık0 
ewet cnm çok haklısın yani sözüm bi tek sana değil sana da kızmıyorum yani yanlış anlama cnm. ben sadece sitedekilere bu konunun biraz bayatladığını sölemek istedim minenin hamile olmadığını bilmeyen yoktur heralde o yüzündeki ifadeden sonra hamile olmaması imkansız ama dediğim gibi sen o kadar emek vermişsin saol cnm bnm
04-12-2008, 10:53 PM
aslı*deniz123 Yazan:

04-12-2008, 10:56 PM
aslı*deniz123 Yazan:

04-12-2008, 11:22 PM
ufff....Anlamadım ya valla perşembeyi iple çekiyom ama gelmio bi türlüü