arkadaslar hep mine aslı deniz derken bnm benim aklıma bisi takıldı.. metin ve gonul, memur maasıyla nasıl 3 katlı luks bi villada oturabiliolar? biri ogretmen digeride polis sonucta ve gonul ise daha yeni basladı..
hani belki aile yardım ediyo olablr ama onların o kadr da zengin olucaanı dusunmuorum..
sizce burda bi hata yokmu?..senaryo hatası?..
yorumlar?
gerçekten ya benim dayımda devlet memuru yani şimdi aklıma geldi gerçekten öle bi villada oturamazlar..seneyo hatası olabilir...
ooooooooooooo senaryoda ne hatalar var bu onların yanında neki..örn.41 bölümün son saahnesi büyüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkk bi hataydı

ya bazı konular çok uzatılıyor off ! mesela aslının kan alması ne kadar uzatıldı o bir tıp öğrencisi tabii bilecek...
haha burcu100 cok haklisin katiliyorum evt bende hic daha once farketmedim bunu cnm haklisin e hadi bakalim otursunlar villada napalim heheh

yani biras sacma gldi biliorum abartılcak bisi deil ama paylasmak istedim sizlne

Ya evet ben de bir polis kzıyım ama lüks bir hayat yaşamıyorum Lüks bir evde kalmadığım gibi
....
ya bazı konular çok uzatılıyor off ! mesela aslının kan alması ne kadar uzatıldı o bir tıp öğrencisi tabii bilecek...
aynen yahh birakin bu isleri sonucta bu bi "dizi"
haha burcu100 cok haklisin katiliyorum evt bende hic daha once farketmedim bunu cnm haklisin e hadi bakalim otursunlar villada napalim heheh