Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Belki hamile değildir...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar byb bi ihtimalle mine hamile..Ama belki yani inş. değildir diye düşünüyorum ben...Yani ya bi başka hastalığı varsa???
Çünkü hiç hamilelik belirtisi yoktu..Yani olamazmı belki başka bi hastalığı vardır.... (İNŞ:tek isteğim buuu))
eveT yaNi ßeNceDe oLaßiLiR HamiLeLiK ßeLiRTiLeRi yoKTu Hiç Ne Kusma Ne ßaŞ döNmesi faLaN saDeCe ßiR ßeLiRTi vaR oDa doğRu aMa ßeNce hamiLe değiL ßu Kız...!!!
ayh kuzum valla herkes hamile diyo bi ben sanırım olmadıını düşünüyorum..
ne bilim suratı öle çok şaşırmış diildi sonra sanki çokta heyecanlanmadıı..
ama bence diildir gerçekten olmadıını düşünüyorum yani denizle aslı barışsın diye bence amerika fikrinden vazgeçildi sonra işte o kaza oldu şimdi genee ayrılsınlar diyemi yapılcakk çok saçma olurr bunu düşünecek kdr akıllıdır bizim senaryocular..Sevinçli
olabilir
yani inşallah hamile değildir ama bildiğim ve çevremde gördüğüm bişey var 3 günlük hamilelikte saten hamilelik belirtisi olmaz arkadaşlar bunun için en az bir ay geçmesi gerekiyo.Ama inşallah sıkıntı stresten geç kalmıştır hamile değildir..Aslı deniz aşkı bide bu yüzden darbe görmesinnnIcon_lol

PeLosh_ßerosh Yazan:
ayh kuzum valla herkes hamile diyo bi ben sanırım olmadıını düşünüyorum..
ne bilim suratı öle çok şaşırmış diildi sonra sanki çokta heyecanlanmadıı..
ama bence diildir gerçekten olmadıını düşünüyorum yani denizle aslı barışsın diye bence amerika fikrinden vazgeçildi sonra işte o kaza oldu şimdi genee ayrılsınlar diyemi yapılcakk çok saçma olurr bunu düşünecek kdr akıllıdır bizim senaryocular..Sevinçli

umarım cnm ya..İnş senaristlerimiz böyle birşey yapmamışlardır...

Umarın dediğiniz gibi hamile değildir ki bencede değil mine şaşırdı tamamda belki neden hamile değilim bi hastalığımı var yoksa diye öle bakmıstır olamazmı?????
yok bir belirti olurdu en azindan bas dönmesi gibi belki degildir ama asli ve denizin baristigini görünce masus hamileyim der ama sonra ortaya cikar
YA ARKADAŞLAR BİŞİ SORUCAM GÜLMEYİN AMA....BEN İMZA YAZIYORUM AMA RESİM KOYAMIYORUM YARDIM EDİN NASIL OLUYO LÜTFENN..
umarım yaa umarım hamile değildir
Sayfa: 1 2 3
Referans URL