Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: VoLkaN..!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
aRkadaşLaR DizideKi aDı iLe voLkaN ßiRi ßiZi GözeTLiyoR yaRışmasıNdaN aLkaN Sevinçli
DizideKi KaRakTeRiNi Hiç ßeğeNmediM asLıyı aşağaLıyıp duRdu ...
YapTığı işLeRi eLiNdeN aLdı fıRsaT veRmiyoRki yapsıN aMa Ne güzeL sayDı LafLaRı asLıSevinçli
ßeNce ßu voLkaN işLeRi KaRışTıRıcaK gißi Sizce_?
OOfff kendini beğenmiş şımarık züPPe nolcak...
aynen bitanem yani bi ara ne salak bişe bu dedim nereden çıktı piyangodan verdiler herhalde dedim..Sevinçli
bide sürekli aslı kan alırken hep bu bırak ben yaparım demezmi sinirmi zıplatıı..Kotu
ama sonra kuzum devreye girdi tavrını koyduu..oda aldı dersini oturdu yerine..Sevinçli

PeLosh_ßerosh Yazan:
aynen bitanem yani bi ara ne salak bişe bu dedim nereden çıktı piyangodan verdiler herhalde dedim..Sevinçli
bide sürekli aslı kan alırken hep bu bırak ben yaparım demezmi sinirmi zıplatıı..Kotu
ama sonra kuzum devreye girdi tavrını koyduu..oda aldı dersini oturdu yerine..Sevinçli

evt aslı iyi laf koyduYuz11

evt ya acayip bilmis kendini begenmis ama kesin bi derdi var kokusu cikar yakindaHmm
ukala kendini beğenmişşş yaaaaaaaaa

PeLosh_ßerosh Yazan:

salak işte...

kuru yapROCK Yazan:
OOfff kendini beğenmiş şımarık züPPe nolcak...

ewt cnm sna katılorum ... krştırır ortalığı wLLa Sevinçli Sevinçli

salak malaka ama cocuk yakısıklıydı kesin ileriki bölümlerde bu volkan aslıya aşık olur
bnce ilerki bölümlerdee aslıylaa beraber olucaklarrr..benden sölemesiii..:S
Sayfa: 1 2 3
Referans URL