Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: 44.bölüm yorumları 45.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yorumlarınızı ve tahhminlerinizii almakk istiioorummGöz Kırp
Açıkçası Mine'nin Hamile Olmasından Dolayı Aslı ile Deniz'in Öpüşmesine Bile Sevinmek Zorr!! Haftaya Nolur Bilemem Ama Umarım Mine Hamile Değildir..(İhtimal Çok Az Ama) Omg
ayy mineyi bilmiom ama aslıyla deniz barışsınlardaa ayrılmasınlarr
Aslı'nın Deniz'le barışmasını istemiyorum açık açık söylemek gerekirse anlık olaylarda kendine yenik düşen biriyle beraber olmasını istemiyorum yaptıgı affedilecek gibi degilki

Ben Mineyi suçlamıyorum aksine Denizi suçluyorum ikiside suçlu Mine'nin umru degil yani olmuş olmamış ama Deniz Bey o zaman nasıl bi şevke geldiyse töbe töbe bi anlık bişyeydi bi anda oldu fln filan anlık eylere böyle olarsa ooo

Farkettimde herkes dudaga yapıştı bu bölüm adetimiz oldu bi sorUN mu var sıkıntı mı var yapış dudaga!

kophepsi Yazan:
ayy mineyi bilmiom ama aslıyla deniz barışsınlardaa ayrılmasınlarr

*sena* Yazan:
Açıkçası Mine'nin Hamile Olmasından Dolayı Aslı ile Deniz'in Öpüşmesine Bile Sevinmek Zorr!! Haftaya Nolur Bilemem Ama Umarım Mine Hamile Değildir..(İhtimal Çok Az Ama) Omg

ya lutfen barisirlar kesin ama gicik mine yuzunden ya yine ayrililarsa dusunmek bile istemiyorum offfÜzgün

*sena* Yazan:

Love0079çok süper bir bölümdü ama mine yapıcagını yapcak yine bu belli.görünen göz kılavuz istemez
bana ne oldu son sahnde anlatırmısınız ö.m atarak lütfen
Sayfa: 1 2
Referans URL