04-10-2008, 08:28 PM
04-10-2008, 11:24 PM
valla okadar heycanliyimki tahmin edecek durumda deilim ama icimden bir ses mine hamile deil diyor ya ins oyledir yani yuz ifadesini gordum ama..nebiliyim ya galiba oyle inanmak istiyorum off ama asliyla deniz kesin barisirlar (tabi mine gicigi yuzunden tekrar ayrilmasarlar)off cok karisik cook benden bukadar valla ozur
[/align]
[/align]04-10-2008, 11:52 PM
önmLi deiL canım !
04-11-2008, 12:10 AM
princess123 Yazan:
valla okadar heycanliyimki tahmin edecek durumda deilim ama icimden bir ses mine hamile deil diyor ya ins oyledir yani yuz ifadesini gordum ama..nebiliyim ya galiba oyle inanmak istiyorum off ama asliyla deniz kesin barisirlar (tabi mine gicigi yuzunden tekrar ayrilmasarlar)off cok karisik cook benden bukadar valla ozur
[/align]
[/align]
04-11-2008, 10:16 AM
walla bana mine hamileymis gibi gelmiyo, bide benim 45. bolum icin tek korkum, aslının denize beni neden optun vea onun gibi bisi diyip cekip gitmesi..
insallah 45. bolumde cok aglamayız..
insallah 45. bolumde cok aglamayız..

04-11-2008, 10:37 AM
bana göre 2 ihtimal var
1. mine kesin hamile aslı deniz barışacaklar ama minenin hamile olduğunu öğrenince aslı tkrar denizden ayrılcak mine bebeği aldıracak bence saçma olur aldırmaması çok gençler daha
2. zayıf bi ihtimal ama mine hamile değilse eğer aslı denizi affedecek . Geri itmesi saçma olur çünkü aslı orda yumuşamış gözüküyodu
Ama bence 1. ihtimal daha kuvvetli acı ama
....
1. mine kesin hamile aslı deniz barışacaklar ama minenin hamile olduğunu öğrenince aslı tkrar denizden ayrılcak mine bebeği aldıracak bence saçma olur aldırmaması çok gençler daha
2. zayıf bi ihtimal ama mine hamile değilse eğer aslı denizi affedecek . Geri itmesi saçma olur çünkü aslı orda yumuşamış gözüküyodu
Ama bence 1. ihtimal daha kuvvetli acı ama
....04-11-2008, 10:45 AM
ya aslıyla deniz birbirini öperken volkan görücek
Efe ve duygu aşkı başlıycak eve geldikleri için deniz ve minenin yaptığını yapabilirler bilemem
Mine hamile ve bebeği aldırıcak
ASLI ve DENİZ yeniden sevgili olucakkkk
Efe ve duygu aşkı başlıycak eve geldikleri için deniz ve minenin yaptığını yapabilirler bilemem
Mine hamile ve bebeği aldırıcak
ASLI ve DENİZ yeniden sevgili olucakkkk

04-11-2008, 02:49 PM
hyr yapamazlar duygu efe olmaz ya olamaz bu senaaristler iyice kafayı yedi.herşey birbirine girdi.su nolacak?duyguyu istemiyorum.aslı ile deniz evlensin.güzel bitsin filmin sonu ya.
04-12-2008, 09:23 AM
bilmiyorum, acaba ne olucak. Asli ile deniz beraber olucakmi yoksa yine problem olucakmi. Bide o aptal Mine var, ins. hamile degildir
04-12-2008, 10:07 AM
deniz aslıdan tokadı yiycek daha sonra minenin hamileliğini öğrenicek ve busefer aslıdan uzaklaşmak zorunda kalıcakda mine bu olanları ailesine nasıl anatıcak:S
Sayfa: 1 2