Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: çok kafam kaırştı ama o olmadığından %100 eminim !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar biraz önce daghan sandığım birisiyle konuştum biliyosunuzdur o kendi msn adresini vermişti bana çok kısa cevaplar verdi biz zaten o kadarını biliyorduk !!!! eskiden ben biraz inanıyordum daghan olduğuna ama bu konuşmadan sonra hayır %100 o olamaz =(
Hay Hay..né isteRseN say say..ßenDe seniN asKın Lay Lay.haDy oqLm yaLLaH saNa by by.:
merhaba

Hay Hay..né isteRseN say say..ßenDe seniN asKın Lay Lay.haDy oqLm yaLLaH saNa by by.:
naslsınız
daghan:
iyiyim
daghan:
teşekkürler
ya bişey dicem siz pelinkarahan.nette konuşmuştunuz ama kimse size inanmamıştı ben sizin gerçekten daghan olduğunuza inanıyorum
daghan:
yazdıklarımın hepsi gerçekti
daghan:
bana
daghan:
inananalr yeter
daghan:
inanamayanlarında canı sagolsun
peki bişey sorabilir miyim
daghan:
kamera aç demede
yok kamera değil de dizide gerçekten aslıyla efe evlenicek mi =(
daghan:
ewlenmek
daghan:
saçma soru sormayın
daghan:
lütfen
iyide bunu bütün kavak yelleri severleri çok merak ediyor neresi saçma pek anlamdım
daghan:
ewlenmek
daghan:
olmazz
daghan:
ama
daghan:
aşk yaşayabilirler die tawmin ediyorum çünki daha senaryo elimize ulaşmadı
peki çok teşekkürler son bi sorum olacak mine bu bölümde gerçekten hamile mi =(
daghan:
bu sorulara cewap werirsem
daghan:
dizinini heyecanı kalmazz dimi
öyle ama ... yine de çok küçük bi ipucu verseniz
daghan:
olabilir diyeyim ozman
peki daghan abi çok teşekkürler
daghan:
ama küçük bi olasılık
umarın gerçekten odur ve minenin hamile olması küçük bi olasılıktır...8
umarım cnm Icon_lol Üzgün
bnce o deil bnde olsam böle knouşurudum nerdeyse hiç tüyo vermemiş olabilir demiş ama omayada bilirr yanii
bencede o değilNono4

çisem_250 Yazan:

YA BENDE YEDİM!ManyaK

çisem_250 Yazan:

bncede o değildir ama olmasını dilerim
O değil arkadaşlar buna eminim bende konuştum ve o olduğunu hiç sanmıyorum...O olsaydı en azında b kaç saniyelik cam açardı yada hiç görülmemiş bi fotosunu yollardı ama yollamadı bide çok ters konuşuyodu sinir oldum dağhan abi böyle yapmaz...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL