04-09-2008, 03:30 PM
arkadaşlar hepimiz son bölümde denizle minenin konuşmasını hatırlıyoruzdur ayrıca bu konuşmada denizin sölediklerini ve minenin ne kadr üzüldüünü de hatırlıyoruzdur.Ben minenin hamile olup olmadığı konusunda ve bunu denize söyleyip sölyemeyeceği konuda çok düşündüm ve aklıma şu geldi.Bence denizin mineye sölediklerinden sonra mine denize gidip de ben hamileym falan diyip de onu tehdit fln etmez die düşünüyorum daha doğrusu gururlu bi insanın bunu yapabileciğini sanmıyorum ...tamam mine bugüne kadar denizle aslıyı ayırmak ve denizle beraber olmak için her türlü şeyi yaptı ama yne de bn mnenn de bu kadar gurursuz olabileceğini düşünmüyorum ((ttabi mine bu sağı solu belli olmaz ama))hem belki deniz iileşirse ve aslıya dönmeye çalışırsa ve mine de buna şahit olursa da bunu yapmaktan vazgeçebilir.Tbi bunların tam tersine mine bunları gördükçe daha da çabuk sölyebilrr!!!???
Yani arkadaşlar anlayacağınız benim kafam çok karıştı...siz de bu konuyla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirimmm
yorumlarınızız bekliyorum...
Yani arkadaşlar anlayacağınız benim kafam çok karıştı...siz de bu konuyla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirimmm

yorumlarınızız bekliyorum...