Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: Kırmızı Koltuk
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Alıntı:

Kırmızı Koltuk Nedir?

Öncelikle herkes bu programı bilir değilmi? Bilmiyenler için. Yöneticilerden Biri Yani sizin seçtiğiniz kişi oraya oturur ve sizin onun hakkında merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz sorulara cvp verir.

Oylama 2 gün sürecektir. Kırmızı koltuk ve yine sizlerin karşısında. Bu hafta kırmızı koltukta kimi görmek istiyorsanız anketten seçin.

Sorulacak sorular neler ??

Tamamen soru soracak kişilere bağlı Smiley Tüm Fan Üyeleri size istediğini sorabilir...TABİKİ forum kuralları ve saygı çerçevesinde..Saçma sapan sorular yazanların , soruları görevliler tarafından silinip ; gereken yapılacaktır...

Peki Kırmızı koltuğa oturan yönetici ne yapıcak ??

Kırmızı koltuk bölümüne konuk olduğunuz zaman Oturan Yönetici adına özel bir konu açılacak..O konu içinde forumdan isteyen size soru sorabilicek..Ve siz de bu sorulara cevap vereceksiniz[ Saygı Kuralları İçerisinde..Kısacası ; söyleşi tarzı bişey...

DipNot: OrCuN23 İzin Alınmıştır...

Eğer Diger Görevli Arkadaslarımızda Bizim İçin Sorun Yok Derlerse Başlıcaz...

Alper23
arwair
cRueL_FiLth
ozzie23
ZéLiŞŞ

Burcu_Pelin
D@ml@
donanimsal
ezgisolen
gizemm_rock
goksin
GuLbenCi
gülş@h
KenanqoLiq
Laubali_rocker
melda
NuRDaMLa
RoCk_CandY
RocqeR_qirL
semihaybars
shimuji
TomKoLiiq
~Wampirella~
şevkiye

Evet Sizin Cevaplarınız Bekliyoruz Arkadaslar... Arkadaslarımızdan Onay Cıkarsa Ankete Baslıcaz

Soru Sorulan Kişiye Koltuk HediyeIcon_lol

OrCuN23 Yazan:

Ben Dönen Koltuk İsterim Ama Yuz11

ZéLiŞŞ Yazan:

OrCuN23 Yazan:

Ben Dönen Koltuk İsterim Ama Yuz11

eLimizde Dönenlerinden Kalmadı... Sevinçli Eee Yorumun Ne Senin İçin Uygun mu Ankete Yazıyım mı Seni Hmm

Yaz BakaLım Ama Bana Özel Dönen KoLtuk AlcanızYuz11
işte böle güzel fikirlerde senin aklına gelir emre abi...süper bi konu inş herkes kabul ederde açarsın...yandınız mod.lar....Yuz11
Benim için sorun yok Sevinçli Sevinçli Sevinçli Sevinçli

gitarist_ Yazan:
işte böle güzel fikirlerde senin aklına gelir emre abi...süper bi konu inş herkes kabul ederde açarsın...yandınız mod.lar....Yuz11

asıl sen kork bizden biz seni sıkıştırmayalım Icon_lol

ZéLiŞŞ Yazan:

gitarist_ Yazan:

asıl sen kork bizden biz seni sıkıştırmayalım Icon_lol

Siz Soru Soramıcaksınız Biz Size Sorucaz Icon_lol VAlla Ben SAna Sordum Yazıyım Mı DEdim Yaz Dedin Sonra GErry Adım Yok Yuz11

ewt zeliş biz sorcaz yandın sen...en zor soruları senin içn hazırlıyorum...çalışmalara başla...Icon_lol
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL