Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bencee...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkdslar hani herkes deliriyor ya (en azindan ben oyleyimDil Çıkaran) mine hamileyse diye fragmandan etkilendik hani mine eline aliyor ya boyle bi garip duruyor bence buda bir yaniltma yani sizi umitlendirmek istemem ama bana oyle geldi yani bence henuz testi yapmadi yapicak tabi bu birsey anlamina gelmiyor ya hamiledir yada degildir (ins degildir) ama ben sadece fragmandaki o kare hakkinda dusuncelerimi paylasmak istedim sizde dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim..Gülücük
KATILIYORUM ARKADAŞIM
bncede olabilir insallah yaniltmadir!
bncde artık heşey olabilir
canım bnm konuyu acmıssın! Gülücük

bende sana katuılıorum bnce tmamn bi yanıltma
ben size katılmıorum ne yazk kii...mine testi yapmak için almıo eline testi yapmış we sonucuna bakmak için alıo...çünkü ilk saate baktı,sonra teste..ne alaka dersenizz..o testin doğruluğu içinn,bikaç dakika beklemek gerekior...saate bakıp teste baktığına gre de...gerisini siz anlayın artıkGöz Kırp ayrıcaa denizzle minenin yatma sahnesini boşunamı yaptılar yanii..yapmaın alaşkna...onları yatırdıkları an böyle bişe olcağı belliydii bence...:SOlmaz

PELİN_ASLI Yazan:
KATILIYORUM ARKADAŞIM

hamile değldir o sarı
bnce mın hamıle olsada aldırır nıe dıe sorarsanız cünkü canana mıne demıstıkı cocugunu babasız mı buyutcksın falan dıe kızmıstı e kendısı de bole bsy yapmaz herhalde denızden de ümidi keser inş yaptıkları konusmadan sonra anlar olmayacagını ve hamıleyse bıle aldırır
yanılma olması dileğiylee
Referans URL