Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: SEWİNCEĞİNİZ Bİ HABER HAMİLELİKLE İLGİLİ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar fragmanı çok ii izledim hiç kaçırmadan ve bişey çok dikkatimi çekti mine testi yapmışsa eğer kırmızı yanması gerekio ama gördüğüm kadarıyla bişey yazmıodu hamile olmama ihtimali var olsa bile mine ztn bunu denize koz olarak kullanabilir yane bebeği aldırmak istemez fragmanda yüzü asık gibiydi bilmm bnm aklıma öle bişey geldi belkide daha testi yapmaamıştır onu izleyip görcez[/font][font=Times New Roman]
off cnm bende gerçekten önemli sandım hamile felan olmasın yaKotu
ya of ya bence hamile canım ya biz görmeyelim diye öle ışğı yanmamıştır. of Üzgün ve de kız hamile kalırsa havalara mı uçcak yüz ifadesi öle gibiydi bnce kesinnnn hamileee Üzgün slk senaristler...
arkLr yh bana kızacaksınız tmm tBiki yiqit abimiz dfaha iyi ama diziyi haReketLendiRmek için n'paBLirLerdi ki ?! tmm yiqit abi baska bişey buLucaktı ama biz bu uzeceek bişey oLsa yijne yiqit abiye hakeRet yaqdıRacaktık !! Ltfen ama yh !

n.e.h.i.r Yazan:
off cnm bende gerçekten önemli sandım hamile felan olmasın yaKotu

ya hamile olmasın

esenovski Yazan:
ya of ya bence hamile canım ya biz görmeyelim diye öle ışğı yanmamıştır. of Üzgün ve de kız hamile kalırsa havalara mı uçcak yüz ifadesi öle gibiydi bnce kesinnnn hamileee Üzgün slk senaristler...

katılıyorumm

pelin!karahan Yazan:
ya hamile olmasın

ya bilmiom ama gercektende kirmizi deildi offf mine offf gicikKotu
cnm malesef bende çok dikkatli izledim ve kırmızı olarak gördüm eğer kırmızı olunca hamile oluyosan.....anladınız siz onu Super-1:super-1:Super-1Icon_lolS11HmmKorku
Sayfa: 1 2 3
Referans URL