Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: bakarsanız çok sevinirim hepimiz için
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
hepiniz benim arkadaşlarımızsınız birbirimizi tanımasakta ama sonuçta zevklerimiz aynı hepimiz birbiriyle duygularını paylaşıyor çok güzel birşey bu insanlar birbirini tanımadanda arkadaşlık kurabiliyor en sıcak site bu bence ben hep bu siteye giriyorum ablama bazen diyorumki bizimkiler şu nu demiş diyorum ablamda sizinkiler derken ailesiniz diyor ve gülüyor ama ne güzel birşey artık birliğiz beraberiz bir şeye üzüldüğümüzde hep birlikte konuşuyoruz ben ce çok güzel bir şey ve burdaki hiç kimsenin bir artniyeti yok çok yazdım özürdülerim ama bu da beni çok mutlu ediyor
inşallah hep birlikte oluruz
Sende Bizim Arkadaşımızsın Cnm Ve Yazdıkların Çok Güzel !!!! Göz Kırp Gülücük
evet cnm bnm bencede öyleyiz bizi böyle görmenden çok güzel..
bu siteden o kadar çok dostum ve arkadaşım oldu ki hepsi çok tatlılar
VE ONLARI ÇOK SEVİYORUMMMMM....Love0079
NOT:belki sana konuyu yanlış yere açtığın uyarısı gelebilir ama çok güzel
bi konuya değinmişsin cnmGülücük
canım senin diğer benim açtığım konudayazdığın yorumda çok güzeldi çok nazik davranmışsın çok teşekkür ederim yazdıklarıma değer verip yazdığın için
evet gercekten cook güzel bi konu acmissin bende artik hep benimkiler fln diyorum
birbirimizi tanimasak ta biz artik birlik olduk....
ve bence bu baska sitede yoktur yani pelos ablamiz sayesinde...
cnm bnim belki konun yanlı$ yerde die bi uyarı alabilirisnnn ama çokk büyükk dostluklar kazandınn bunu unutma Göz Kırp

havin Yazan:
evet gercekten cook güzel bi konu acmissin bende artik hep benimkiler fln diyorum
birbirimizi tanimasak ta biz artik birlik olduk....
ve bence bu baska sitede yoktur yani pelos ablamiz sayesinde...

n.e.h.i.r Yazan:
evet cnm bnm bencede öyleyiz bizi böyle görmenden çok güzel..
bu siteden o kadar çok dostum ve arkadaşım oldu ki hepsi çok tatlılar
VE ONLARI ÇOK SEVİYORUMMMMM....Love0079
NOT:belki sana konuyu yanlış yere açtığın uyarısı gelebilir ama çok güzel
bi konuya değinmişsin cnmGülücük

hafiş Yazan:
cnm bnim belki konun yanlı$ yerde die bi uyarı alabilirisnnn ama çokk büyükk dostluklar kazandınn bunu unutma Göz Kırp

ay cnm cok gzll bi konu acmıssın ve buutn cwp yazan arkileirme katılıorum bole bi konuya degnmen cok sewndriciGöz Kırpbnde herkese biz bole dedik biimzkilerde ole dusunuo fln diorum bizmkiler derken dioalr pelinkarahn.net işte diorum ilk baslarda cok sasrımıslardı artık alıstılar ....Göz Kırp
Sayfa: 1 2 3
Referans URL