Pelin Karahan Fan

Tam Versiyon: birşey takıldı kafama !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya arkadaşlar biz diyoruz mine hamile kalır falan filan diye daha 18 yaşındalar senaristin mineyi hamile bırakacağını düşünmüyorum çünkü türkiyede bu tür şeyleri nasıl karşıladıkları belli bu bir gençlik dizisi başlarında kaavak yelleri esiyor diyoruzda bu kadarda yapılamaz herhalde ama insan düşünmeden de eedemiyor minenin anneside genç yaşta hamile kaldı ve oda zaten bir hata değilmiydi dediğine göre bir gecelik değilmiydi Hmm
bencede cnm haklısın bende öyle düşünüyorum yoksam TÜRKİYE gibi bir yerde
yaşıyoruz ki o dizi bizim için yayınlanıyorsa böyle bişey olmaz çünkü çok
tepki çeker bir köpek isim bile bela olmuştuGülücükhem farkındaysınız aslı ve efe ikilisini
artık dost gibi gösteriyorlar bence tepkilerde dolayı çevirmiş olabilirlerGülücük
bnce de bn de onu düşündüm dün... yakında kokusu çıkar nasılsa yha da yapmayabilirler ama haksızlık olur sonuçta bi gecelik bişi yane mutlaka hamile kalması lzm bnceSaskin
ya ama belki bu kadar detaya girmemiş olabilirler.
Yani sonuçta bu bir diziGülücük
Gerçekten olamıycak şeyler.Gülücük
bence haklısın ama sonuşta Selena olabilir mi gerçektenGülücük
kafanıza takmayın o kadar
bilemeicem..Harika

n.e.h.i.r Yazan:
tepki çeker bir köpek isim bile bela olmuştuGülücükhem farkındaysınız aslı ve efe ikilisini
artık dost gibi gösteriyorlar bence tepkilerde dolayı çevirmiş olabilirlerGülücük

n.e.h.i.r Yazan:

inş. böledir...

umarım öyledir Sim
18 yaşnda die hamile kalamazmı yavv??
bilmiyorum
Sayfa: 1 2
Referans URL